8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Nieuws

Tag: Contest, Tips

Goalden Contest – Word jij de “best seller”? Tips om Italië, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Denmarken and Australië!

Hallo Zilers!

Jullie betrokkenheid en motivatie voor de Goalden Contest zijn erg indrukwekkend en kijkend naar de resultaten van week 5, kunnen we niets anders dan jullie feliciteren voor jullie buitengewone prestaties!

Nemen jullie deel aan de mini-challenges? Zoals de meeste van jullie al weten, staat deze week in het teken van single e-markets. We zijn ons volledig bewust van het feit dat het niet eenvoudig is om een perfecte niche voor een bepaald land te vinden, daarom hebben we ervoor gekozen om jullie een aantal tips te geven.

italia

ITALIE

  1. Je bent je aan het richten op een van de meest gepassioneerde, loyale mensen als het gaat om eten, regionale identiteiten en... koffie.

  2. Het klinkt misschien onwerkelijk maar de meeste Italianen hebben geen credit card! Daarom zul je in de campagne beschrijving duidelijk aan moeten geven dat het mogelijk is om met paypal te betalen (en het is eenvoudig, snel en veilig).

  3. Voetbal wordt het meest gevolgd en beoefend in Italië. Vergeet niet dat we nu midden in de Italiaanse competitie zitten! Napels of Juventus? :)


UK

VERENIGD KONINKRIJK

  1. Als je je richt op het Verenigd Koninkrijk vergeet dan niet dat de mensen die in Wales, Schotland, Noord-Ierland en Engeland wonen allen Engels spreken, maar hun eigen tradities, dialect, culture en natuurlijk regionale trots hebben.

  2. Thee is nog altijd al het meest favoriete drankje in Groot-Brittanië. Er worden ruim 165 miljoen thee kopjes per dag gedronken!

  3. Engeland heeft het voetbal, rugby en polo tot leven gebracht.


 

espana

SPANJE

  1. Feesten is veilig gok als het gaat om de in interesses van Spanje. Met een leuke ontwerp over "la fiesta", kun je zeker de Spaanse klanten winnen. Wist je dat Spanje de grootste consument van Gin is wereldwijd?

  2. Onthoudt goed dat het Baskenland en Catalonië een hele sterke regionale identiteit en folklore hebben. Tuurlijk, goede grappen over de Basken werken erg goed.

  3. Desalniettemin, staat Spanje bekend om haar prachtige stranden, fantastische architecture, mooie kunst en heerlijk eten (tapas!). Maar niets omvat de essentie van de Spaanse cultuur meer dan haar vele festivalen. Om maar een paar te noemen: de stierenrennen in Pamplona, de religieuze feesten zoals, Semana Santa (Pasen), Feria de Agosto in Malaga en het tomatengevecht.


danmark

DENEMARKEN

  1. Misschien is skiën niet de beste niche. Echter, heeft Denemarken helemaal geen bergen.

  2. We hebben het over erg beleefde en politiek-correcte mensen, dus we adviseren dat je slechte grappen over politieke en sociale vraagstukken vermijd.

  3. Ondanks de koude tempraturen fietsen 1 op de 2 mensen elke dag naar het werk. Fietsen is absoluut een passie (en sportieve) niche!


australia

AUSTRALIË

  1. Nou, gokken en pokeren zijn twee perfect niches. Want, Australië heeft het hoogste gok precentage van de wereld en meer dan 80 procent van de Australiërs doet aan gokken. Ook zijn 20 procent van alle gokautomaten in de wereld te vinden in Austalië.

  2. "Banana benders" is de bijnaam van Australiërs uit Queensland. En hoe zit het met een "crow eater"? Dat is iemand die uit het zuiden komt!

  3.  Natuurlijk, is engels de officiële taal. Maar, onthoud wel een aantal essentiële vertalingen: "pants" betekent "trousers", een Engelsman is een "Pommie",  barbie" is "barbecue" (en dit is erg popular in Australië), mocht je een biertje willen bestellen dan bestel je een  "coldie"! Tevens als een Aussie tegen jou zegt "let's meet up at the hotel", nou dan bedoelt hij hoogstwaarschijnlijk een bar.


Meer informatie nodig? Bekijk dan onze artikelen over Italië, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Denemarken en Australië! Stay tuned... we zullen snel terug zijn met een nieuwe blog post voor jouw Finse campagnes. :)

PS: worstel je met het vinden van de perfecte niche? Dan adviseren wij dat je een bezoekje brengt aan Pinterest, een geweldige bron van inspiratie voor jouw campagnes!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *