8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Nieuws

Tag: Campaign, Country, Tips

Teezily “vliegt” naar Australië: tips voor jouw Aussie campagnes!

Al een week na de Australian Day zijn wij verheugd om jullie te vertellen dat we eindelijk zijn uitgebreid naar het Azië- Pacific continent.

Bestellingen zullen worden verwerkt en verzonden vanuit Australië, met een ongekende klantervaring tot gevolg: de gemiddelde leveringstijd zal 5-7 werkdagen zijn, met zeer competitieve verzendkosten. Met een zeer efficiënte logistieke infrastructuur, naast de omvangrijke internetpenetratie en gebruik van smartphones, is Australië een van de meest ontwikkelde e- commerce markten. Deze nieuwe service dient om de leveringstijden en verzendkosten te verminderen, wat het online bestellen vanaf de andere kant van de wereld een snellere en vooral leukere ervaring maakt!

Het voordeel van het targeten van Aussie klanten is simpel uitgelegd door de enorme groei van de Oceanische e- commerce markt: consumenten gebruiken het internet steeds vaker voor hun inkopen.  Volgens eMarketer zal in 2016 79.4% van de internetgerbruikers in het land via elk digitaal kanaal bestellen, achter Japan (82.0%). Shopify voorspelde dat dit jaar de gemiddelde Australische e- buyer ongeveer $45000 zal spenderen. Tevens vermeldt een verslag van Research and Marked dat de Australische consumenten de meest actieve kopers zijn van internationale retailers!

Hier een aantal tips om aan te denken voordat je jouw Australische campagne lanceert.

  • Bijna 60% van de Australiërs heeft een Facebook profiel.. Goed om te weten voor als je advertenties gaat plaatsen!

  • De meest actieve gebruikers online? Volwassenen tussen de 25 en 34 jaar oud.

  • Moeite met het vinden van een niche? Denk dan vooral aan Rugby, Surfen and de “expats” niche. (Grootste gemeenschap met buitenlandse roots? De Britten!)

  • Het is tijd om jouw t-shirt/ tank tops campagne te lanceren: We zitten namelijk midden in de Australische zomer! :)


AUSTRALIA INFOGRAPHIE (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *