8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Nieuws

Tag: Contest, Tips

Goalden Contest: wil jij de beste verkoper van Australië worden? Ontdek dan nu onze nieuwe mini-challenges!

Hallo Zilers,

Bedankt voor het deelnemen aan de eerste mini-challenges. Het is geweldig om te zien hoe jullie je grenzen weten te verleggen en elke challenge meedoen met veel enthousiasme. Dus een nieuwjaar betekent nieuwe uitdagingen, niet waar? ;)

Naar aanleiding van jullie enthousiasme voor de mini-challenges hebben wij 6 nieuwe mini-challenges gelanceerd vanaf de 5e week van de wedstrijd:

GOLDEN CONTEST_CHALLENGE2_NL1

GOLDEN CONTEST_CHALLENGE2_NL2

GOLDEN CONTEST_CHALLENGE2_NL3

GOLDEN CONTEST_CHALLENGE2_NL4

GOLDEN CONTEST_CHALLENGE2_NL5

GOLDEN CONTEST_CHALLENGE2_NL6

Let op: De ‘Aussie’ challenge is een unieke viering, omdat we onlangs onze service in Australië hebben gelanceerd (check onze blog post).  Loop de kans niet mis om je te richten op deze snel groeiende, e-commerce markt… jouw Australische klanten krijgen vanaf nu hun bestelling binnen in 7 werkdagen.

Veelgestelde vragen:

Hoe kan ik meedoen aan de mini-challenges? De mini-challenges beginnen vanaf de 5e week van de wedstijd t/m de 6e week (inclusief: 16 februari tot 27 februari)

Kan ik aan alle 6 mini-challenges tegelijker tijd deelnemen? Tuurlijk, je kunt deelnemen aan 1, 2, of 3… maar je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan alle 6 mini-challenges.

Waar zijn de mini-challenges goed voor? Bij iedere succesvolle mini-challenge ontvang je een bonus prijs.

Kan ik mijn bonus prijs van één de mini-challenges inruilen voor een andere bonus prijs van de overige mini-challenges? Nee. Iedere bonus correspondeert met een mini-challenge en het is niet mogelijk om ze in te wisselen voor een andere mini-challenge.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *