6 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Evenementen, Titel

Tag: Donation, Event, Story

Wij staan zij aan zij met de slachtoffers van de Italiaanse aardbeving. Help ons!

Fijne dinsdag iedereen!

Vandaag, in Parijs, is het ijskoud en hebben wij zelfs de eerste sneeuwvlokken mogen verwelkomen. Kerst komt eraan en dat betekent dat het tijd is voor de openhaard, de kerstbomen, warme chocolademelk en de dikke truien... Echter, desondanks deze magische sfeer rondom kerst, kunnen we degenen niet negeren die deze winter moeten overleven zonder basisvoorzieningen.

Vandaag willen we het kort maar krachtig hebben over een initiatief dat ons heeft geraakt. Een Italiaanse verkoper van ons heeft een campagne gelanceerd waarmee de slachtoffers van de aardbeving geholpen kunnen worden. Deze campagne heet  RESTO IN PIEDI (I continue to stand) en is gebaseerd op een initiatief (op ons platform) en een nobel concept: Door een shirt te kopen in deze campagne, worden de verkochte shirts verstuurd naar degenen getroffen door de aardbeving. Voor maar 16 euro geef jij een slachtoffer een warme trui en laat jij zien dat jij zij aan zij staat met deze slachtoffers.

restoinpiedi

De producten worden verzonden en geleverd vanaf dit adres:
CENTRO SMISTAMENTO FELPE PER I TERREMOTATI


Daniele Testa


PROSCIUTTIFICIO PRINCIPE


via meggiana 19, CAP 06046 (PERUGIA)

(NORCIA)

Wij zouden het erg waarderen als jullie een klein bijdrage willen leveren aan een groot doel. Laat zien waar wij voor staan en hoe groot ons hart is. Wij zijn één grote familie, de Teezily familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *