9 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Nieuws

Tag: Country, Tips

Wat je nog niet wist over… Duitsland

Duitsland is een van de grootste markten van Teezily. Deze markt biedt heel veel kansen, maar alleen als je de geheimen weet. Aangezien we je graag willen helpen, hebben we daarom een aantal feiten op een rij gezet om je kennis over Duitsland te vergroten.

Duitsland is het meest dichtstbevolkte Europese land en de Duitse taal is de taal met de meeste moedertaalsprekers in Europa, terwijl een verbazingwekkend percentage van bevolking (42%) het internet gebruik om online aankopen te doen.

Bovendien heeft Teezily een andere innovatie, alternatieve betalingswijze toegevoegd, namelijk SOFORT betaaloplossing. Deze betaalmethode wordt door meer dan 50% van de online kopers in Duitsland gebruikt Op deze manier zul je niet meer potentiële klant verliezen!

Zoals gewoonlijk bezorgen we onze producten met Deutsche Post! Deze postservice is goed verbonden met de Franse La Poste.

Laten we praten nu over niches waarop je je kunt richten! Duitsland: heeft een reputatie van straight-laced, en door het vele lezen. Laat je  alleen niet misleiden, want duiters hebben namelijk heel veel zondes! Het grootste is natuurlijk het bier! Het Duitse volk is de tweede grootste consument van bier in de wereld (na de Tsjechen). We kunnen natuurlijk het Oktoberfest, een van de meest populaire feesten in het land, niet vergeten. Houd in gedachten dat het Oktoberfest begin in september. Niet in oktober! Het officiële vaatje wordt altijd 16 dagen voor de eerste zondag in oktober gepakt, meestal met het inpakken van de festiviteiten rond oktober 2 of 3.

Ten tweede houden Duitsers van Voetbal en supporten hun team altijd (FC Bayern, BVB, FC Schalke 04) in elke match! Ze houden ook van handbal, gymnastiek en vissen!

Daarnaast heeft Duitsland een 4-seizoens klimaat (Lente: maart, april, mei, Zomer: juni, juli, augustus, Herfst: september, oktober, november, Winter: december, januari, februari) en de gemiddelde jaarlijkse temperatuur is ongeveer 9 ° Celsius in het hele land, waarschijnlijk te koud voor de t-shirts. Ga voor de truien! ;)

Last but not least, niemand kan het feit ontkennen dat de Duitse economie met de dag verbeterd en het is een van de meest stabiele economieën in Europa. In feite is de gemiddelde netto-inkomen per maand €2054, dus aarzel net om de prijs iets te verhogen als je de Duitse mark betreedt.

Germany market

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *