9 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Nieuws

Tag: Campaign, Tips

Wat je niet wist over.. de Verenigde Staten van Amerika

De Verenigde Staten zijn een van de meest interessante markten om te verkennen tegenwoordig. En in mid september, hebben we onze zilers eindelijk de mogelijkheid gegeven om buiten Europa te verkopen.


Een land wat zo groot is heeft vele mogelijkheiden voor zowel newbies als ervaren verkopers, het is zeker het proberen waard!


Zoals je kan zien in de infographic hieronder, is de Amerikaanse markt het erg gewend om gepersonaliseerde T- shirts en andere dingen online aan te schaffen (69% van de populatie heeft regelmatig online aankopen gedaan in het afgelopen jaar en dit percentage zal stijgen naar meer dan 70% in 2015, wat betekent dat wordt verwacht dat ongeveer 170 miljoen mensen online zullen shoppen deze periode). De weekenden, maandagen en donderdagen zijn de dagen waarop de meeste mensen je Teezily producten zullen aanschaffen.


Daarnaast is een vergelijkbaar aantal Amerikanen gemiddeld 40 minuten per dag verbonden met Facebook. Geen tijd te verspillen!


Kijk naar de passies van de Amerikaanse bevolking als inspiratie voor je ontwerpen en naar feestdagen om campagnes te plannen in de meest populaire periodes van het jaar. Onthoud dat Facebook targeting in de Verenigde Staten specifieker moet zijn dan in Europa wanneer het gaat om interesses en gedrag. Gebruik intersections wanneer mogelijk.


Succes!


USA INFOGRAPHIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *