8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Nieuws

Tag: Country, Tips

Wat je niet wist over… Canada!

Voor alle Teezily verkopers die op zoek zijn naar nieuwe groeikansen: De noorderburen van Amerika zijn een put vol potentie. Na een langzame start beginnen de Canadese klanten zich te ontwikkelen als online shoppers, nu de binnen- en buitenlandse marketers e- commerce aantrekkelijker en gemakkelijker maken. 



 

Met een tweetalige bevolking vormt Canada het perfecte target voor zowel je Franse als Engelse ontwerpen! Wist je dat Canadezen eigenlijk meer webpagina's bezoeken dan hun Amerikaanse buren en zij in het algemeen evenveel tijd spenderen op het internet? Forrester heeft voorspeld dat in 2019, de uitgaven op internet 10% van alle uitgaven in Canadese retail zullen opmaken, wat bijna gelijk is aan het verwachte 11% in de Verenigde Staten.

 

Twee belangrijke opmerkingen:

 

Verzendkosten


De Canadese verzendkosten zijn hoog en dit is de reden voor de langzame ontwikkeling van de e-commerce in Canada, aangezien transportkosten een percentage van de verkopen zijn. Gelukkig biedt Teezily de laagste verzendkosten aan vor Noord- Amerika! :) Je campagnes zullen zeer aantrekkelijk zijn!


Internationaal Shoppen


Statistics Canada geeft aan dat in 2012, 60% van het geld dat de Canadese bevolking online spendeerde, naar verkopers in het buitenland ging. Dit betekent dat Canadese klanten niet bang zijn om van internationale bedrijven/ online winkels te kopen!


Wil je meer informatie over deze interessante markt? Bekijk de infographic hieronder!


CANADA INFOGRAPHIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *