8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Evenementen, Nieuws

Tag: Contest, Team

Waarom hebben we besloten om de Goalden Contest te lanceren?

Hey Zilers, afgelopen zaterdag vierden we de tweede verjaardag van Teezily: het is een geweldig avontuur geweest tot nu toe, twee jaar vol met emoties, onvoorspelbare veranderingen en kansen. Ondanks dat we zo'n jong bedrijf zijn, komen vele herinneringen naar boven: het eerste kantoor - een klein kamertje verstrekt door de Dauphine Universiteit in Parijs-, onze eerste kerstboom en Secret Santa, de Vietnam tour, ..

De paradox van Teezily is dat we tegelijkertijd een zeer vroege verjaardag vieren, en ons opmerkelijke succes qua globale en Europese groei. Heel duidelijk en simpel, dit hadden we niet kunnen doen zonder ieder van jullie, onze verkopers. Jullie feedback heeft veel met onze groei en verbetering in service en team te maken naarmate de tijd verstrijkt. Dit is waarom we hebben besloten om de GOALDEN CONTEST te lanceren: onze bedoeling is om jullie te bedanken voor jullie onvoorwaardelijke steun.

Aangezien januari normaal gesproken staat voor goede voornemens, nieuwe projecten en doelen, wilden we het thema van de wedstrijd ook in de stijl van "goede voornemens" plaatsen: doelen stellen staat aan de basis van een succesvolle t- shirt business (zoals de meeste van jullie wel weten).

Maar.. wat zijn de goede voornemens van het Teezily team? We hebben dit aan een aantal geweldige collega's gevraagd! :)

CITATION PHOTO1

CITATION PHOTO2CITATION PHOTO4CITATION PHOTO3

Honderden verkopers over de hele wereld hebben zich al ingeschreven voor deze wedstrijd.. mis deze gouden (goalden) kans niet! Schrijf je hier in en bekijk alle informatie over de wedstrijd in het laatste artikel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *