8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Success, Successen, Tips

Tag: Contest

Teezily Walk of Fame: Ontmoet de nieuwste Ziler van de week uit Duitsland

Hallo iedereen,

Mijn naam is Patrick S.

Ik wil iedereen graag groeten vanuit elke stad in de wereld. Ik moet zeggen dat ik me erg vereerd voel en ben tegelijkertijd erg enthousiast dat ik bij de top 3 Zilers van de week hoor. Ik geloof dat ik erg veel geluk heb gehad, ik had nooit verwacht om ooit een prijs en een plek op de Teezily Walk of Fame te winnen. Na 3 maanden zonder winst, kwam ik eindelijk terug met frisse moed en nu kan ik niet wachten om ergens in de winter op vakantie te gaan, dankzij het winnen van Teezily’s Walk of Fame wedstrijd.

Ik heb Teezily ontdekt in november 2014. Daarvoor was ik betrokken bij andere online bedrijven. Ik organiseerde elke maand ontmoetingen voor ‘digital nomads’ in verschillende steden over de gehele wereld. Daardoor heb ik ook geen permanente verblijfplaats omdat ik elke maand in een andere stad verblijf. Dit verklaart ook waarom ik lid ben van “locatie onafhankelijke entrepreneurs community's.”

Ik geloof sterk dat iemand zijn innerlijke kracht de basis vormt van zijn uitstraling. Ik doe veel aan persoonlijke ontwikkeling, meditatie, sporten, Martial Arts en neuro linguïstisch programmeren, naast mijn online business.

De T-shirt business wordt met de dag moeilijker voor de nieuwelingen: Facebook verandert constant en er is veel competitie in deze industrie. Ik adviseer nieuwelingen om constant in gesprek te gaan met de grote namen uit deze industrie omdat ik geloof dat ‘De beste manier om geweldig te zijn, is om in aanraking te komen met geweldige mensen’

Ik raad Teezily zeker aan aan alle verkopers. Hun klantenservice is van uitstekende kwaliteit! Mails van klanten worden binnen een dag beantwoord. Ze zijn ook altijd up-to-date met de nieuwste features.

Ik ben Teezily heel erg dankbaar voor alles dat ik van ze heb mogen leren!

Patrick!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *