8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category:

Tag: Campaign, Contest

Teezily Walk of Fame – De Ziler van de week #3

Hallo iedereen,

Mijn naam is Viet Anh. Ik kom uit Hanoi, Vietnam.

Ik ben erg tevreden met het winnen van een plek op de walk of fame deze week en voel me zeker vereerd, al mijn inspanningen belonen zich nu.

Ik ben nog niet zo heel lang bezig in de T-shirt handel, ik zie mijzelf dus niet als leermeester. Ik kwam hier als eerste mee in aanraking  in 2014, maar ik ben er pas echt wat mee gaan doen in 2016.

Ik kreeg de kans om een conferentie bij te wonen van enkele vietnamese experts in deze industrie en raakte erg geïnspireerd door hun succes. Daarna deed ik enorm veel research, volgde enkele groepen op Facebook en discussieerde actief met andere leden.

Mijn keerpunt was toen ik me aansloot bij een train groep van Tran Duc Dung - een top mentor in Vietnam – waar ik elk aspect van deze industrie goed leerde kennen. Ik wil hem graag enorm bedanken, hij heeft niet alleen mij maar ook vele anderen geïnspireerd met het generen van een goed inkomen online.

Na drie maanden “studeerde ik af” en creeërde ik mijn eigen kleine team voor het verkopen van shirts. Het belangrijkste is om alle grote verkopen te verdelen met het team zodat alle leden een duidelijk en gelijk beeld hebben en dezelfde vastberadenheid. Bovendien, alles wordt onder elkaar besproken, zeker de verdeling van het werk en inkomen. We hebben nog niet besloten wat we gaan doen met het prijzengeld. Maar eerst, gaan we feesten!

Ik heb met meerdere T-shirt platforms gewerkt maar Teezily is zeker mijn favoriet vanwege haar gebruiksvriendelijke interface, handige features en redelijke kosten. Ter toevoeging, Teezily is ook een goed platform voor al mijn hoofd markten; De Verenigde Staten en Europa. In de toekomst wil ik zeker nog samenwerken met Teezily. Ik hoop dat Teezily zich zo goed blijft verbeteren.

Voor de nieuwelingen, ik wil graag wat inspirerende gedachten delen:

“Als je echt in deze industrie geïnteresseerd bent, volg dan jouw droom en stop er alles in dat je in je hebt”.

“Je moet volledig begrijpen waar je aan werkt. Leer van je fouten en je zult met de dag zien dat je een stap dichter bij jouw doel komt”

“Doe gewoon je best en kijk niet naar wat er volgt. Misschien is de volgende campagne met 1000+ wel van jou.”

Veel succes iedereen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *