custom_shoes_teezily

4 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Nieuws

Tag: Campaign, Product, Upgrade

Speciale kerstverrassing voor jullie: Onze gepersonaliseerde schoenen!

Vandaag zijn we onze grenzen overgestoken: met trots presenteren we jullie een nieuw product binnen ons assortiment: 100% Teezily exclusiviteit: onze schoenen! U kunt nu schoenen personaliseren (de print is aan beide kanten beschikbaar) en ze wereldwijd verkopen.  Ze zijn in 16 verschillende modellen (unisex, vrouwen, kinderen, high top, low top, converse stijl, skaters en sneakers) en zowel zwart als wit beschikbaar. Bovendien bieden wij een super gestileerd model met gele suède details aan.

 

Custom shoes, Teezily Exclusivity

Kwaliteitsgewijs garanderen we een prettige verkoop -en aankoopervaring (elke schoen is door ons warenhuis voor elk individu speciaal gemaakt). Bovendien zijn ze comfortabel (Teezily biedt mannelijke en vrouwelijke maten, unisex-en kindermaten met breedtes die bij elke voet passen). Gemak is ook een kenmerk van ons nieuw product. Zo is het eenvoudig via ons Teezilab te ontwerpen, gemakkelijk te bestellen en wordt wereldwijd binnen 2 tot 4 weken bezorgd. Wij beloven u een product dat uw verkopen zal  doen stijgen. Het volgende schema geeft dit makkelijk voor elke stijl een munteenheid weer:

 

 

Aanbevolen verkoopprijs


We nodigen u uit om dit nieuwe product te proberen: verspil uw tijd dus niet: wees de eerste om eenassortiment van gepersonaliseerde schoenen te lanceren. Uw klanten zoeken nog naar het perfecte kerstgeschenk!  SHOE PRICING US CANADA

SHOE PRICING EUROPE

 

Hoe gaat het ontwerpen van deze schoenen in zijn werk?  


Afhankelijk van hoe u ze wilt personaliseren kunnen er maximaal 4 designs geupload worden. We laten u zien hoe het optimaliseren van de weergave in zijn werk gaat. De ontwerp dimensies moeten  1703 x 849 en we raden u aan om een JPEG, JPG  bestand te gebruiken.

DESIGN RESOLUTIONS (2)

Nu is het tijd om creatief te worden!


Stap 1: Kies het product


screenshot1

Stap 2: Kies het model die u wil personaliseren  screenshot2


Stap 3: Kies de juiste dimensies
screenshot3Stap 4: Upload uw design(s)
screenshot4Stap 5: Bekijk de preview van uw productscreenshot5


Stap 6: Kies de gewenste verkoopprijs screenshot6


Stap 7: Vul de titel en campagne omschrijving inscreenshot7Stap 8: Bekijk hoe uw campagne eruit komt te zien


screenshot9Stap 9: Bekijk de kleuren opties


screenshot10


Je kunt nu uw campagne lanceren! Ga naar het Teezily Dashboard

 

Beschikbare maten voor je gepersonaliseerde schoenen       


Let op! De maten kunnen per land verschillen. Hierdoor raden we om goed  een keuze te maken uit verschillende matensoorten (afhankelijk van uw klant) aanCUSTOM SHOE SIZE


Mochten uw klanten ten slotte niet zeker zijn over de maat, kunnen ze dit makkelijk meten. Dit zal problemen en het retour van producten verminderen.

screenshot11

 

Bij Teezily, kijken we altijd vooruit en moeten we en met gloednieuwe functies en oplossing komen,  om u  niet alleen een aangename verkoop te garanderen, maar er ook voor te zorgen dat u zich bij de nieuwe  print-on-demand revolutie aansluit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *