7 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Titel

Tag: Campaign, Product, Tips, Upgrade

Personaliseer je campagne, de tool die je campagne een boost geeft

Hallo Zilers,

Vandaag vertellen we jullie over een tool die jullie campagnes nog exclusiever zal maken: de meesten van jullie hebben de fantastische verkoopmogelijkheden van deze revolutionaire tool al ontdekt. Waar hebben we het over?

We hebben het over een functie die exclusief te gebruiken is bij Teezily: de "Personaliseer je Campagne" tool. Ja, je hebt het goed gelezen: Er is geen enkel ander platform dat deze functie biedt.

Wat?

Dat betekent dat jouw (potentiële) klanten de mogelijkheid zullen hebben om een eigen slogan/naam aan je campagne toe te voegen en je voor altijd dankbaar zullen zijn voor hun exclusieve product.

Wanneer?

We hebben de functie begin november geïntroduceerd voor jullie Kerstcampagnes! Dat klopt, velen van jullie hebben hun kans al gegrepen. Jullie hebben jullie klanten de geweldige kans gegeven om dé trend van het seizoen te customizen: De Lelijke Kersttrui. Maar, deze tool alleen komt niet alleen van pas bij wintercampagnes. Denk bijvoorbeeld aan Moederdag, Veteranendag in de VS, jubileumcampagnes ("2015: het jaar dat we gingen trouwen"), alle campagnes die iets met leeftijd en sterrenbeelden te maken hebben...

 

PersonaliseYouRcAMPAIGN

Waar?

Ten eerste moet je tijdens het maken van je ontwerp niet vergeten dat je ruimte over moet laten in het voorbeeldproduct voor het gepersonaliseerde gedeelte. Het personalisatieproces zelf is héél makkelijk: bij de eerste stap van het creëren in het Teezilab, hoef je enkel de aan te passen tekst toe te voegen, de grootte aan te passen, en de positie aan te geven (Moet het op de achterkant? Onder je ontwerp?). Als laatste kun je verschillende lettertypen en kleuren proberen om te kijken welke het beste in je ontwerp past: Onderschat nooit hoe belangrijk het is dat je ontwerp een mooi en passend geheel is! Klanten zullen nooit een lelijk ontwerp kopen, ook al is de boodschap perfect.

 

customizr

Wie?

Van jurkjes tot shirts, van tassen tot woon-items, verkopers van allerlei soorten producten ontdekken nu de waarde van het laten personaliseren van producten door klanten. Volgens eConsultancy zeggen meer dan 90% van marketeers dat customisen essentieel is om de verkoop te stimuleren, je eigen identiteit op te bouwen en voor toekomstig succes.

Waarom?

Het belang en de impact van personalisatie nemen toe, omdat het onduidelijkheid wegneemt en een één-op-één relatie bevordert. Techtarget omschrijft customisen als "(...) het effectiever en efficiënter tegemoet komen van de behoeften van de klant, interacties makkelijker en sneller maken en daarmee klanttevredenheid en de kans dat de klant terugkomt te bevorderen". Merken erkennen het feit dat klanten een unieke ervaring willen hebben en dat in deze tijd van globalisatie klanten zich willen kunnen onderscheiden. Vergeet niet het concept dat de basis van deze business vormt, namelijk het creëren en maken van originele producten die de identiteit van een individu en/of een community benadrukt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *