7 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Nieuws

Tag: Campaign, Product, Upgrade

Ontdek onze gloednieuwe functie: “Message Buyers”… En meer!

Velen van jullie vroegen ernaar er wij beloofden eraan te werken... Nou, je kunt niet zeggen dat ons team van technici zich niet aan hun woord houden!

We hebben zojuist onze nieuwe tool "Message Buyers" gelanceerd. Om toegang tot de tool te krijgen klik je op "messages" in het menu links van je dashboard. Het revolutionaire nieuws? Je kunt ook "groepen" aanmaken, en zo je klanten op niches sorteren. Heb jij een nieuwe campagne gelanceerd voor hondenliefhebbers? Het was nooit makkelijker om je doelgroep te bereiken: je hoeft enkel een bericht te sturen naar je "Dog Lovers" groep om je campagne aan te kondigen! Heb je net een nieuw ontwerp gemaakt voor ingenieurs? Stuur gewoon je "Ingenieur" groep een berichtje om het ze te laten weten en bevorder je sales!
dashboard

messagebuyers

 

 

Wacht, er is meer! We hebben nog een verbeterig waar jullie zeker weten blij mee gaan zijn: er is een nieuw voorbeeld voor de grijze sport sweater beschikbaar, een kleur die populair zal zijn onder zowel het mannelijke als het vrouwelijke publiek. Aarzel niet om je sales te verbeteren door dit voorbeeld toe te voegen aan de mogelijke kleurenkeuzes van je campagne! We herinneren je er vriendelijk aan dat Teezily de laagste prijzen biedt voor dit product (€10 voor Europese campagnes en $13 voor internationale campagnes).

Nou... Waar wacht je nog op? :)

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *