7 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Nieuws

Tag: Campaign, Upgrade

Nieuwe update: Het Teezily Affiliate Programma!

Met trots kondigen wij het affiliate programma aan, een grootse update op Teezily! De integratie van het affiliate programma betekent meer kansen voor alle Internet marketeers op ons platform. Zilers kunnen nu op drie verschillende manieren winst maken: als seller, als affiliate en als designer.

 

AFFILIATE PG_IMAGE BLOG_NL

 

  1. Affiliate: Als affiliate deel je een affiliate URL naar de campagne van een seller. Als een klant via jouw URL het product van een seller koopt krijg jij 70% commissie, maar je krijgt deze commissie ook als de klant het product van een andere campagne op de marktplaats koopt. Dit geldt voor campagnes die gepromoot zijn en campagnes op de marktplaats die binnen 30 dagen na het klikken op jouw link gekocht worden.

  2. Seller: Je kunt klanten naar jouw sales pagina leiden via je normale URL. Je maakt 100% winst als klanten een product van je campagne kopen. Aan de andere kant krijg je 70% van de winst als klanten binnen 30 dagen een aankoop doen van een andere campagne op de marktplaats.

  3. Designer: Voeg simpelweg je ontwerpen toe aan de marktplaats en krijg een commissie van 30% over de winst van anderen.


 

Lees voor meer informatie de FAQ hieronder.

FAQ voor het affiliate programma:

Waarom heb ik een lagere commissie?

Omdat de aankoop is gedaan bij een seller die jouw product heeft gepromoot.

Krijg ik een commissie van 70% als ik een klant naar mijn sales pagina stuur maar diegene al eerder een andere pagina heeft gezien via een affiliate link?

Ja, het programma werkt op “laatste-klik-logica”. De commissie is voor de laatste persoon die de klant naar de sales pagina heeft geleid.

Ik ben een seller, moet ik nu mijn oude links die al op Facebook staan vervangen door de nieuwe affiliate links om commissie over het product van een andere seller te ontvangen?

Nee, je hoeft je oude links niet te vervangen. Je krijgt de commissie wanneer klanten die via jou de pagina hebben bereikt een aankoop doen.

Moet ik mijn winst met anderen delen?

Als je niet wilt dat anderen jouw campagnes promoten moet je ze van de marktplaats verwijderen. Dit kan tijdens het creëren van de campagne aangegeven worden of op het Dashboard aangepast worden voor campagnes die al gepubliceerd zijn.

Kan ik elke campagne die ik wil promoten?

Je kan alle campagnes promoten die op de marktplaats staan.

Als ik als seller klanten naar mijn campagnes leid die al eerder op de affiliate-link van een ander geklikt hebben, ontvang ik dan maar 30% commissie?

Nee, als jij klanten naar je eigen campagnes doorverwijst krijg je 100% van de winst op je eigen ontwerpen. Er is nog steeds sprake van laatste-klik-logica.

Om deze feature te ondersteunen hebben we het Affiliation Dashboard ingebouwd op je account. Je kunt de winst die gemaakt is via het Affiliation Programma in de gaten houden via het Payout menu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *