8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Evenementen, Nieuws

Tag: Tips

Nieuwe interface op het Teezily Dashboard

We zullen nooit stoppen met het streven naar een betere service voor jou. Na de succesvolle lanceringen van internationaal verzenden en Teezily Plus, zijn we nu terug met een aantal geweldige Teezily upgrades.

Capture 6

Als je naar het dashboard gaat, zul je direct het verschil zien. Hier zijn de details van de verbeteringen:

  • Teezily's nieuwe logo is volledig geïntegreerd in de website.

  • Nieuw uiterlijk met een frisse en overzichtelijke plaatsing van elementen op de pagina.

  • Aan de linkerkant hebben we verticale tabbladen geplaatst die oplichten wanneer je een tabblad selecteert. Daarnaast is de laadsnelheid verbeterd tussen de tabbladen voor betere navigatie.

  • Een aantal opties zijn toegevoegd om je de lijst van je campagnes te kunnen sorteren. In de Campaign pagina, hebben we de "Sort by" en "Show" knop geïntegreerd om je campagnes beter te classificeren. Klik op "Sort by" om je campagnes te bekijken op basis van Start date, End date, Reservation count of Order count.


Capture 2

  • Als we naar het einde van de pagina scrollen, staat naast de talen drop down lijst een drop down lijst van de valuta die wij ondersteunen in ons systeem. Deze lijsten kun je vinden in zowel het verkopers dashboard als de campagne pagina om het gemakkelijker te maken om campagnes te analyseren en/ of het doen van transacties.


Capture 3

  • Daarnaast hebben we een nieuwe landing page en bestelpagina ontwikkeld voor klanten. We hebben ook de verschijning van de size guide verbeterd om het gebruikervriendelijker te maken.


Door het toevoegen van deze upgrades verwachten wij betere gebruikerservaringen voor zowel onze verkopers als kopers. In de nabije toekomst zullen meer verbeteringen worden geïntegreerd door ons super developer team.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *