4 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Nieuws, Successen

Tag:

Leer van de beste! Maak kennis met Daniel, een gouden verkoper uit Duitsland

Het is gelukt, deze maand hebben we het genoegen om je een interview aan te kunnen bieden met een voorloper op het gebied van T-shirt marketing: Daniel uit Duitsland, die een paar jaar geleden zijn eerste campagnes lanceerde op Teezily en uitstekende resultaten en winst wist te behalen in een korte tijd. We zijn ervan overtuigd dat het luisteren naar de verhalen van anderen van groot belang is om zelf de lat hoger te leggen en om je eigen motivatie te vergroten. Dus wie konden we beter vragen dan hem om uit te leggen dat iedereen eenvoudig een bedrijf op kan zetten op ons platform?

 

Hallo Daniel! Waar kom je vandaan en waar woon je?


D - Ik kom uit Duitsland, in de buurt van Frankfurt. Ik woon daar met mijn vrouw en mijn dochter.

 

Hoe ben je jouw bedrijf begonnen op Teezily?


D- Ik ben begonnen met "Naam"-campagnes op Teespring, in 2014. Toen kwam één van mijn mentors met het voorstel om ook in Duitsland te gaan verkopen. "Je kent de markt en je kent Duitsers beter dan Amerikanen dat doen", zei hij. En dus besloot ik mijn bedrijf te beginnen op Teezily, dat momenteel het beste internationale bedrijf is voor Print on Demand. De rest is geschiedenis ... het duurde ongeveer 3 maanden voordat mijn omzet hoger werd en mijn campagnes succesvol.

 

Kun je ons vertellen wat de belangrijkste uitdagingen zijn geweest die je tegenkwam tijdens het ontwikkelen van je bedrijf?


D - Het is altijd vrij moeilijk om de nieuwste digitale marketingstrategieën onder de knie te krijgen en om deze te integreren in je Facebook-communicatie. Desalniettemin, als je een goede groep hebt of een forum met een aantal deskundige verkopers, wissel je ideeën uit over de meest recente ontwikkelingen met betrekking tot FB-advertenties en digitale marketing ... zorg dat je ze in de buurt hebt en leer van de besten!


Hoe organiseer je dagelijks je werk ?


D - Ik ben zeer gefocust en doelgericht. Ik heb mijn doelen voor de korte en lange termijn opgesteld, en een plan gemaakt om mijn doelstellingen te behalen. Verder kan ik rekenen op een geweldig team. Mijn ontwerpers en mijn Virtuele Assistent helpen me om al mijn creaties te uploaden en te lanceren zodat ik wat vrije tijd heb om al mijn zakelijke activiteiten te organiseren.


Hoe kom je aan nieuwe ideeën voor je markt?


D - Allereerst heb ik een VA nodig om met suggesties voor nieuwe ontwerpideeën te komen en om de beste targetingstrategie te ontwikkelen. En het is nodig om te testen, te testen, te testen en te testen. Weet je, soms denk ik dat als je in deze business werkt, je op een basketbalspeler lijkt. Je moet meer dan 9000 keer misgooien om ... "te scoren"! Volgens mij heeft Kobe Bryant dat gezegd, en het is absoluut waar.


Wat wordt je volgende zet?


D- Mijn volgende zet is om mijn bestverkopende ontwerpen te uploaden naar de marktplaats, om zo te profiteren van gratis traffic, zonder een cent in FB-advertenties te hoeven stoppen.

 

Hoe denk je over de toekomst van online T-shirt marketing?


D - Ik denk dat de Europese markt nog steeds veel mogelijkheden heeft te bieden. Iedereen heeft T-shirts nodig, en mensen blijven ze kopen. Wel wordt de concurrentie steeds groter en daarom is het van essentieel belang om met nieuwe, frisse ideeën te komen en om op de hoogte te zijn van de nieuwste digitale marketingtrends.


Heb je vragen of suggesties voor ons team?


D - Blijf gewoon luisteren naar ons, de verkopers, want we kunnen de belangrijkste problemen herkennen en helpen om ze op te lossen. En kijk altijd naar de markt, blijf nieuwe ideeën en producten net zo snel implementeren als jullie in het verleden hebben gedaan. Het is een business vol risico's, maar het is ook leuk en uitdagend aan de andere kant.


Kun je jouw favoriete moment van je "Reis met Teezily" met ons delen?


D - De uitstapjes naar Parijs - om jullie te ontmoeten - en Barcelona. Ik ben dol op chatten met jullie, maar jullie in het echt ontmoeten was absoluut geweldig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *