8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Success, Successen, Titel

Tag:

Leer ITShikka kennen, onze geweldige community van Zilers!

Zoals eerder benadrukt, netwerken is een essentieel gedeelte van de baan van een verkoper, want het is uiteraard het doel om de verkoopkansen te maximaliseren en zodoende ook de winstmarges. Echter, de uitwisseling van informatie en de discussie met andere marketeers is belangrijk wanneer men leert over de nieuwe digitale marketingstrategieën en het identificeren van productieve nichemarkten. Vandaag gaan we het hebben over een geweldige groep van Zilers afkomstig uit Bangladesh, die ervan overtuigd zijn dat team-building de sleutel is tot succes!

Wie zijn de leden van deze community?
De ITShikkha community is opgericht door twee enthousiaste jonge sterren van de digitale marketing: Tipu Sultan,een student Business Administration, en Abdul Aouwal, een medisch student die een grote passie heeft voor social media marketing, bloggen and digital communities. Na een korte periode, voegde een grote groep vrijwilligers zoals Abdullah Al Noman, Ashek Rabbani, Jahidul Islam Foisal, Meher Nigar zich aan deze community toe en verrijkte het met hun kennis en activiteiten.
Een korte geschiedenis van de ITShikka Community:
ITShikkha is opgericht in november 2014 en bestond toen uit 14 leden. In de eerste week hielden we een congres over de basistips van het web designen voor de nieuwelingen. Na een maand, hielden we een workshop gericht op Wordpress. De community begon snel te groeien en organiseert nu zelfs reguliere workshops, groepsprojecten, tutorials en lessen over IT en digitale technologie.

BangladeshCommunity
De belangrijkste doelen van ITShikka zijn:
⦁ Elkaar helpen op het vakgebied van IT;
⦁ Elkaar voorzien van kennis over social media marketing;
⦁ Het oplossen van werkloosheidsproblemen in Bangladesh door het aanbieden van verschillende gratis trainingen en workshops gericht op freelancing and e-business.
Hoeveel leden telt de community op dit moment?
Meer dan 32,000 mensen zitten in deze community verspreid over het hele land.

Wat zijn jullie doelen voor in de toekomst?
Wij werken nu voor de mensen in Bangladesh om zo werkloosheid te verminderen. Ons doel is dat elk lid eigen baas kan worden met behulp van internet technologie en digitale marketing. Teezily maakt het uiteraard een stuk makkelijker voor ons om de grenzen van e-commerce te trotseren: geen kosten, geen risico's en de kans om je eigen merk op te bouwen en e-reputatie.

Wat verwacht je van Teezily?
Teezily is een van de beste platformen waarop wij onze dromen kunnen verwezenlijken. Verschillende informatie ondersteuning, trainingen en netwerk evenementen zullen ons ons doel helpen behalen. We willen meer en meer betrokken raken bij bij community van Zilers.

BangladeshCommunity2

Wil je meer weten over de ITShikka Community? Wil jij een van de beste Zilers uit Bangladesh zijn? Join dan de Teezily University Group BANGLADESH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *