8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Nieuws

Tag: Campaign, Tips

Kalender voor Zilers – Feb-Mrt 2016: vieringen voor inspiratie

Hey Zilers! Zijn jullie al helemaal klaar voor 2016? Een nieuw jaar en nieuwe voornemens betekent nieuwe resultaten in de t- shirt business. Bij Teezily wijden we ons dit jaar aan het ontwikkelen van betere functies en services om jou nog succesvoller te laten worden bij ons.

Als opening van het nieuwe jaar, hebben we de meest belangrijke opkomende vieringen van het eerste kwartaal verzameld. Deze hebben we in een kalender gezet als een bron van inspiratie voor je volgende Teezily campagnes!

Zoals alle t- shirt marketers zouden moeten weten, kopen je klanten niet alleen t- shirts voor zichzelf.VALENTINE'S DAY

Een groot deel van de potentïele klanten kopen shirts als cadeaus voor hun geliefden. Dit is waarom Valentijnsdag een van de grootste gecommercialiseerde vieringen is wereldwijd. Liefde hangt in de lucht, laten we de mensen helpen om de liefde
te verspreiden met onze unieke producten. 


Een ander belangrijk evenement in deze maanden is Saint Patrick’s Day. Het in origine Ierse feest wordt nu in vele landen door mensen met (en ook zonder) Ierse roots gevierd, vooral in Groot- Brittannië, de Verenigde Staten, Canada en Australie. Ongeveer 80 miljoen mensen buiten Ierland claimen iets van een Ierse afkomst te hebben en ze zijn er trots op. Ons onderzoek bracht ook naar voren dat t- shirt verkopen (vooral deze gerelateerd aan klavertjes) enorm stegen voor Saint Patrick’s Day. Tijd om voor groen te gaan dus!

 

In het nieuwe jaar is er ook tijd voor vele culturele evenementen. Eind januari en begin februari staat dit jaar in het teken van carnaval. De meest bekende carnaval bestemmingen zijn Venetië en Brazilië, maar ook veel Amerikaanse en Europese steden doen aan carnaval. Mardi Gras is een vergelijkbaar concept in de Verenigde Staten, origineel gevierd door mensen met Franse roots. Voor Aziatische landen en Aziatische mensen wereldwijd, valt dit jaar het Chinees Nieuwjaar op 8 februari. Het is het grootste festival in China, Vietnam en Korea, maar het krijgt steeds meer aandacht in andere landen met mensen van Aziatische origine.

 

PATRICK'S DAY

Lijst met evenementen

10/01: 73e Golden Globe Awards

26/01: Australia Day 

Dit is de officiële Nationale Dag van Australië. Het markeert de dag van de aankomst van de First Fleet van British Ships in Port Jackson, New South Wales in 1788 en het officiële hijsen van de vlag van Groot- Brittannië op die plek door Gouverneur Arthur Phillip.

30/01: Carnaval van Venetië

06/02: Carnaval in Rio de Janeiro

8/02: Chinees Nieuwjaar

09/02: Mardi Gras

14/02: Valentijnsdag. Ook Internationale Condoom Dag

15/02: 58e Jaarlijkse Grammy Awards

28/02: the 88e Oscars ceremonie

08/03: Internationale Vrouwen Dag.  

Een viering voor de economische, politieke en sociale prestaties van vrouwen

14/03: Pi Dag

17/03: Saint Patrick's Day 

27/03: Pasen

 

Sportevenementen

We hebben een aantal van de grootste evenementen in verschillende soorten sport bij elkaar gezocht. Een hoogtepunt is de Super Bowl, die de kampioen voor het 2015 NFL seizoen zal bepalen. Aangezien dit een van de meest bekeken jaarlijkse sportevenementen in de wereld is, zullen deze gepassioneerde American football fans zeker potentiële klanten vormen.

07/02: Super Bowl

15/01: Europese Handbal Kampioenschap voor mannen, Polen

18/01: Australia Open

06/02: Rugby Zes Landen Kampioenschap, Engeland

13/2: Winter Olympische Spelen voor de jeugd, Noorwegen

02/03: World Track Cycling Kampioenschap, Londen

11/03: Cricket - ICC World Twenty20, India

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *