8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Nyheter

Tag: Tips

Kalender för Zilers – April 2016

Hej Zilers!

En av de mest intressanta aspekterna med att vara en marknadsförare inom t-shirt business är att du alltid är ett steg före, du är beroende av att samla idéer och uppdatera dig inom de senaste trenderna för att kunna leverera de bästa produkterna till dina konsumenter vid de rätta tillfällena. Med vår post som kommer en gång i månaden och som beskriver anmärkninsvärda evenemang runt om i världen, hoppas vi kunna ge dig små inspirationskällor för dina framtida kampanjer.

April börjar med "April's Food Day", absolut en bra dag att bära ett fånigt budskap. Senare fram i månaden, kan vi se fler menigsfulla händelser såsom World Health Day, World Parkinson’s Day och kanske den mest anmärkninsvärda, Earth Day.

I April, har Australiensare och Nya Zeeländare också en av sina viktigaste helgdagar - ANZAC Day - vilket är minnesdagen för personer som dött i militära aktioner. I Storbrittanien och Nederländerna, är det tid att fira kundgligheterna. Medan britterna kan vara rätt så korrekta när det gäller "Her Majesty the Queen", släpper holländarna faktiskt alla hämningar och täcker gator med orangea tyger.

 

CALENDAREVENTAPRIL2016

Behöver du hjälp att fixera en för dig okänd marknad? Tveka inte att kontakta [email protected] och kolla in vår nya translation service.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *