8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Nieuws, Successen

Tag: Story, Tips

Het is Nicolas – ontdek zijn Teezily reis!

Ik herinner me juli 2015, de dag dat ik een big crash had als dropshipper op Ebay (topseller), één van de vele slechte ervaringen. En na 7 jaar strijden voor mijn middelbare school diploma  in mechanica besloot ik in 2009 mijn baan op te zeggen en “ miljoenen te maken" online. Oh ja, alles leek zo eenvoudig als het typen van "hoe word ik rijk" in Google (2009)!

 

Wat een zware reis! 7, ja 7 jaar om een salaris te verdienen! Alle grote internet sterren lieten mij destijds dromen met hun grote clickbank cheques. Ik was me er niet van bewust hoe moeilijk het was, als een hongerige wolf midden in de jungle. Zonder IT kennis en zonder enig “netwerk” was het erg zwaar en moest ik blijven graven!

 

Als een auto-entrepreneur verdiende ik wat geld. Ik had een aantal successen en soms maakte ik wat winst en dat betekende destijds echt veel voor me. Hoewel ik daarna vaak weer hard terug zou vallen! Misschien was het een gebrek aan ervaring of wellicht het gebrek aan kennis!

 

Ook opened ik een pizza truck en ja voor 3 jaar verkocht ik pizza’s (naast mijn Teezily bezigheden).20160530_115637

 

Laten we nu praten over mijn Teezily journey. Ik ondekte TZ in juli 2015, op het moment dat ik tegen een muur op liep!!! Ik was nogsteeds pizza aan het verkopen.. (en ik had problemen met auteursrechten op Ebay, dat heeft me veel geld heeft gekost).

Ik beloofde mijzelf om al mijn energie te gebruiken voor mijn TZ business en dat maakte mij erg gelukkig. Ik had 7 jaar lang een zware tijd, maar ik heb ervan geleerd en ik heb kennis opgedaan die ik nooit zou vinden in boeken of klaslokalen! En ja, Ik kan je leren hoe je een 4 stroke engine  kunt instellen als je wilt :-), maar kun jij me dan leren hoe ik online geld verdien? (mocht je een briljante formule hebben contacteer me dan..... lol)

 

FB ads was een onbekend terrein voor mij, een ingewikkeld systeem dat je in staat stelt om geld te verdienen om van te kunnen leven en meer!

 

Ik stak veel moeite in mijn werk, ik leerde, ik investeerde en ik begreep, ja, ik begreep hoe het werkte! Het opende vele deuren voor mij, ik kon eindelijk gebruik maken van alle vaardigheden die ik had opgedaan in de afgelopen 7 jaar, maar van achter een pc-scherm.

 

Teezily was een ware openbaring, mijn onderneming groeide, ik bereikte 100K verkopen in 6 maanden, 200k in 10 maanden ... Het vergde veel werk. Ik denk dat het onwaarschijnlijk is dat ik een dergelijk resultaat bereikt had zonder TZ, voor mij was TZ op de juiste plaats op het juiste moment gekomen! Hoeveel mensen hebben hetzelfde meegemaakt? Hoeveel mensen zullen 12 uur per dag besteden om de online T-shirt handel te begrijpen en om geld te proberen te verdienen op deze manier?

 

Ik denk dat het er heel weinig zijn. Digitale marketing biedt veel tools, maar een selectie maken is moeilijk!

 

Laten we nu praten over wat er nu gebeurt…

 

Sinds een paar maanden, bereik ik regelmatig mijn "productie" limiet, dat betekent dat ik geen tijd heb om alles te doen wat ik moet doen! Erg frustrerend! Maar ik probeer hier een oplossing voor te vinden…

Hoe moet ik ontwikkelen? Hoe doe je meer? Hoe, hoe, hoe?

Ik heb meer dan 6000 FB ads tegerlijkertijd lopen met een omzet van 240k in dan 11 maanden, en ik heb meer dan 20K TZ artikelen verkocht, dat is goed, maar moeten ze echt voor de rest van ons leven blijven werken als machines?

TZ is een oorlogsmachine, het is het PERFECTE platform! Alleen heb ik mijn grens bereikt en ben ik op zoek naar oplossingen om iedere dag tijd te besparen! Mijn doel is om een team te huren, uit te breiden, maar ik weet niet hoe ik dat kan doen in Frankrijk!

 

Het runnen van een bedrijf is niet alleen maar het herhalen van taken, maar het gaat om het ontwikkelen van de verworven vaardigheden! Het is het vermenigvuldigen van succes, wat we hebben laten zien aan de wereld ..

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *