8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Evenementen, Nieuws

Tag: Campaign, Contest

Goalden Contest: Ontdek je eerste mini- challenge en probeer (extra) bonus punten te winnen!

Hey Zilers,

Zoals de meesten van jullie weten hebben we op dinsdag 19 januari de Goalden Contest gelanceerd.

We hebben ongeveer 300 deelnemers tot nu toe en we willen de verkopers bedanken die zich hebben aangesloten bij dit avontuur en we nodigen hen uit om door te gaan met het bereiken van hun gouden doelen!

Het is altijd een goed idee om knallend het nieuwe jaar in te gaan, we hebben daarom ook besloten om de wedstrijd iets interessanter te maken door mini- challenges toe te voegen vanaf de derde week van de wedstrijd.

GOLDEN CONTEST_CHALLENGE_NL1

GOLDEN CONTEST_CHALLENGE_NL2GOLDEN CONTEST_CHALLENGE_NL3 GOLDEN CONTEST_CHALLENGE_URL (2)

Veelgestelde vragen :

Wanneer kunnen we starten met de mini challenges? De mini challenges beginnen vanaf de derde week van de wedstrijd en zullen lopen tot het einde van de vierde week, van 2 februari tot en met 15 februari.

Kan ik de drie mini challenges tegelijkertijd doen of kan ik er maar één uitkiezen? Je kan er voor kiezen om aan één van de challenges mee te doen, maar twee of drie mag ook. Dit mag je zelf bepalen!

Waarom zou ik meedoen aan de mini challenges? Wanneer je slaagt, krijg je een bonus. Je kan deze bonussen tijdens de wedstrijd inzetten om je kansen te vergroten om hoger te eindigen in de competitie, of je kan ze bewaren voor later.

Kan ik een bonuspunt van een challenge ruilen voor een bonuspunt van een andere challenge? Nee. Bonussen kun je niet ruilen voor andere bonussen.

Als ik meedoe aan de tweede mini- challenge en ik dezelfde campagne later in nog twee andere talen lanceer, win ik dan ook de bonus van de derde mini challenge? Nee. Als je meedoet aan mini challenge 2, win je alleen de bonus voor deze challenge. Als je het bonuspunt van mini challenge 3 wilt winnen, moet je een andere campagne lanceren dan degene uit mini challenge 2. Hetzelfde geldt andersom, als je meedoet aan mini challenge 3, kan je deze niet combineren met de bonus van mini challenge 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *