9 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Nieuws

Tag: Team

Gelukkig Nieuwjaar!

Geachte Teezilers

Wij zijn blij om dit eerste jaar met jullie te mogen vieren ! Dit jaar is heel vruchtbaar geweest voor ons! Het is tegelijkertijd een goed moment om even de balans samen met jullie op te nemen. Iets meer dan 6 maanden terug hebben wij onze activiteiten gelanceerd en soms wat moeilijkheden gekend met het succes van sommige campagnes. Wij willen bij deze dan ook onze excuses aanbieden voor dit ongemak en simpelweg alle ontwikkelingen aan jullie voorleggen. 

Nieuwe ateliers werken nu samen met Teezily om alle bestellingen nog sneller te kunnen verwerken en bij jullie te kunnen leveren. Wij hebben deze geselecteerd om hun flexibiliteit, snelheid en kwaliteit en wij zijn blij om te weten dat we dagelijks op hun kunnen rekenen.

Wij blijven doorwerken om je een breed scala van nieuwe producten en kleuren aan te bieden! Wij hopen natuurlijk dat dit een goede verbetering zal zijn voor iedereen!

Wij zijn ook heel erg blij met ons team vol native speakers die allemaal hun eigen Europese land vertegenwoordigen en jou te woord kunnen staan, of je nou Engels, Spaans, Italiaans, Deens, Duits, Nederlands of Portugees bent.

Dit einde van het jaar is ook een gelegenheid voor ons om onze inzet te vernieuwen: wij bieden producten van kwaliteit in combinatie met een snelle levertijd.

Of je nou een starter bent van een campagne of een klant van Teezily, weet dat wij dagelijks werken om jullie de beste service te bieden met nieuwe verrassingen voor het jaar 2015!

Alhoewel wij in 2015 ons eerste jaar van bestaan vieren: onze missie blijft hetzelfde: maak je uniek door producten aan te bieden die bij jou passen!

Heel erg bedankt dat jullie dit avontuur voor ons mogelijk maken!

Wij willen jullie een heel gelukkig nieuwjaar en een goed 2015 wensen! Met veel mooi momenten omringd door jullie familie en vrienden.

giphy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *