8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Nieuws

Tag: Campaign, Tips

Geef je verkopen een boost in België met Bancontact/ Mister Cash!

Het is bijna Kerst en we hebben vele verrassingen voor jullie in petto, onze geliefde Zilers! Dit is een goede kans voor degenen van jullie die campagnes in België willen lanceren: we hebben net Bancontact Mister Cash als nieuw betaalmiddel geïntroduceerd voor Belgische klanten. Bancontact/ Mister Cash is sinds 1989 de onbetwistbare leider in de Belgische markt voor bankkaarten. Met 15 miljoen bankkaarten in omloop, zijn er op dit moment meer Bancontact/ Mister cash kaarten dan Belgen (11,2 miljoen)!

16936339-logo_bancontact_mister_cash_tcm39-5406

De Belgische e- commerce markt groeit aanzienlijk (13% in 2014). Bancontact / Mister Cash is de betalingsgateway die het mogelijk maakt om direct aankopen te doen door het online betalingssysteem van alle grote Belgische banken: het logo is zeer bekend (we raden je ten zeerste aan om het toe te voegen aan de omschrijvingen van je campagnes), het staat ook op elke Belgische bankpas. Wanneer je klanten Bancontact/ Mister Cash gebruiken, kunnen zij direct online betalingen doen in je Teezily store met hun eigen vertrouwde en veilige betalingsomgeving.

Tot slot: België is het perfecte target voor zowel je Franse als Nederlandse campagnes. Met een tweetalige bevolking en een groot percentage aan expats die voor de Europese en internationale instellingen werken. We raden je aan om te profiteren van deze kleine maar actieve markt!

Bekijk in de infographic hieronder een aantal interessante feiten over de Belgen!

BELGIUM INFOGRAPHIE (1)

We hopen dat je al vastberaden bent om te gaan starten met het verkopen van je producten in het land van de frietjes (oh ja, en het sterke bier!). Heb je meer info nodig? Neem contact op met [email protected] of [email protected]!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *