9 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Nieuws

Tag: Team

Een stukje Vietnam met onze Tram

Tram is uitstekende sushi kok, een liefhebber van astrologie en een hardwerkend typ. Als je haar ziet tijdens haar pauze zul je wellicht anders gaan denken. Ze houdt ervan om een siesta te houden. Maar geen zorgen. Ze doet dit om zichzelf op te laden om weer hard te kunnen werken tot aan het einde van de dag. Ze verliest nooit haar glimlach, en werkt alleen zoals zij het kan.20140913_111114_crop

Lees meer over de Vietnamese countrymanager van Teezily in het onderstaande interview. In het interview zijn vragen terug te vinden die jullie hebben gesteld op Facebook.

Xuan Hoang: Hoe lang werk je al voor Teezily en hoe lang woon je al in Frankrijk?

Tram: Ik ben sinds een jaar in Frankrijk en ik werk voor Teezily sinds maart 2015. Ik ben naar Frankrijk gekomen om mijn master studie te doen. Na mijn studie ben ik hier gaan werken.

TZ: Wat was aan de gang voor Teezily?

Tram: Ik was in Vietnam, ik werkte voor een bank. Ik was aan het zoeken naar meer uitdagingen en wilde meer ervaring opdoen. Daarom heb ik besloten om naar Frankrijk te gaan.

TZ: Hoe is je leven veranderd sinds je in Frankrijk bent?

Tram: Er is een enorm verschil tussen het leven in Frankrijk en Vietnam. In de eerste vijf maanden, was ik nog steeds erg geschokt door het grote verschil. Toch kon ik hierna genieten van de mensen, de cultuur en het snelle leven. Daarnaast eet ik Franse kaas nu!

Door ver weg te zijn van huis heb ik geleerd om te gaan met onverwachte dingen en ik ben meer onafhankelijk geworden. Het leven in Frankrijk heeft ook mijn kijk op de wereld veranderd, omdat ik de kans heb gehad om interessante mensen te ontmoeten, met name mijn collega’s in Teezily.

Tuấn Anh Lê: Waarom heb gekozen voor Teezily en waarom koos Teezily jou? Wat is precies je functie in Teezily?

Tram: ik was aangetrokken tot Teezily omdat zij geïnteresseerd waren in de Vietnamese markt. Nadat ik er achter kwam dat de Vietnamese verkopers de grootste groep is in de t-shirt business, was ik erg trots en wilde ik bijdragen om de markt verder te ontwikkelen. Ik denk dat mijn motivatie een van de redenen was om mij aan te nemen.

Ik ben de country manager van Vietnam. Mijn taak richt zich vooral tot klantenservice, communicatie en business development. Maar net zoals mijn andere teamleden doe ik van alles op hetzelfde moment.

TZ: Wat vind je het leukste aan Vietnam en Paris?

Tram: Ik mis heel erg de Vietnamese keuken. In Vietnam kun je op elke hoek eten vinden dat ook nog eens goed smaakt! Ik mis ook de tropische temperaturen. Hoewel ik het erg opwindend vond om voor de eerste keer sneeuw te zien in Paris, geef ik toch de voorkeur aan de zon, de zee en de wind gedurende het hele jaar.

Parijs, aan de andere kant, is geweldig! Soms heb ik het gevoel alsof ik het leven leef uit een romantisch boek.

Marta Ruiz: Wat is je zonde?

Tram: Ik spendeer mijn hele avond achter mijn computer met ongezonde snacks en een heleboel Youtube video’s. Erg toch?

TZ: Hoe spendeer je je vrije tijd?

Tram: Ik  hou ervan om naar Vietnamese restaurants te gaan met mijn vrienden. Als ik alleen ben, loop ik graag hard door de straten van Parijs.

Xuan Hoang:  Hoe kan ik je uitnodigen voor een diner?

Tram: Misschien na een aantal maanden? In Vietnam nemen we graag de tijd om iemand te leren kennen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *