8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Evenementen, Nieuws, Success, Successen

Tag: Campaign, Contest, Event

Een plek bemachtigen op de TZ Walk of Fame is niet moeilijk: Word de verkoper van de week en win €5000!


“De sleutel tot succes is beginnen voordat je er klaar voor bent”



Zoals een groot deel van onze Super Zilers ons geleerd hebben, hebben we soms gewoon een briljant idee nodig, een adembenemend ontwerp, een succesvolle campagne en.. bingo! Je zult jouw verkopen stimuleren, jouw winstmarge doen verhogen en een plek bemachtigen in de "Hall of the TZ Heroes".


Dit is precies het concept dat de basis is van onze gloednieuwe wekelijkse wedstrijd: elke verkoper, zelfs een nieuweling, kan de Ziler van de week worden door het hoogst aantal verkopen te realiseren van de gehele community. Je moet een productieve nichemarkt vinden, de trends volgen, je richten op de perfecte doelgroep en - bovendien - vertrouwen op je eigen ideeën.


Wij geloven er heilig in dat creativiteit en dapperheid makkelijk de traditionele grenzen van E-commerce kunnen doorbreken: Jazeker, Wij voelen ons enorm vereerd om bekend te mogen maken dat we onze nieuwe wekelijkse wedstrijd "Teezily Walk of Fame" zullen lanceren. Het doel van deze wedstrijd? Word de verkoper van de week door het hoogst aantal verkopen te realiseren en win een extra prijs van € 5000!


Lees de beschrijving hieronder voor verdere informatie:


WALK OF FAME CONTEST_NEER3


Je hoeft je niet aan te melden: Haal zoveel mogelijk uit jezelf, bepaal jouw advertenties en begin met duimen! Vergeet niet: Elke week heb jij de kans om een plek te bemachtigen op de Teezily Walk of Fame en een extra prijs van €5000. Keep on teeziling!


Deze wedstrijd loopt tot 31 januari 2017!


Voor meer informatie, lees dan aandachtig onzeRules&Guidelines en word nu lid van onze Faceboek groep TZ University GLOBAL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *