8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Evenementen, Nieuws

Tag: Contest

Doe je mee aan de Goalden Contest? Lees verder voor de regels en richtlijnen!

Hey Zilers! Op zaterdag 16 januari vierden wij onze tweede verjaardag: we waren op zoek naar de beste manier om jullie te bedanken voor de onvoorwaardelijke steun, en we hebben besloten om een nieuwe goal-den contest te lanceren!

Op 19 januari 2016 om  00:01 GMT+2, trappen we onze nieuwe “Goalden Contest ” af (snap je het woordgrapje? :) ) die zal lopen tot 29 februari 2016 om 23:59 GMT+2.

Tijdens deze periode zullen de verkopers hun uiterste best doen om zoveel mogelijk items te verkopen om een van de vijf verschillende sales benchmarks te bereiken.

GOLDEN CONTEST_PRIX

Als je tussen de 100 en 499 producten verkoopt, zul je 0,25€ per verkocht product extra ontvangen bovenop je reguliere winst

Als je tussen de 500 en 2499 producten verkoopt, zul je 0,30€ per verkocht product extra ontvangen bovenop je reguliere winst

Als je tussen de 2500 en 3999 producten verkoopt, zul je 0,50€ per verkocht product extra ontvangen bovenop je reguliere winst

Als je tussen de 4000 en 4999 producten verkoopt, zul je 0,75€ per verkocht product extra ontvangen bovenop je reguliere winst

Goalden prijs: Als je meer dan 5000 producten verkoopt, zul je 1€ per verkocht product extra ontvangen bovenop je reguliere winst... of een reis naar Australië!

Aangezien januari altijd staat voor goede voornemens en nieuwe doelen, zullen we het extra spannend maken door een aantal kleine uitdagingen te introduceren gedurende de wedstrijd. Elke uitdaging die is behaald zal je een kans geven om dichter bij een van de sales benchmarks te komen en de wedstrijd te winnen.

De eerste uitdagingen zullen worden doorgegeven in de tweede week van de wedstrijd! Houd het dus goed in de gaten!

Wil je je inschrijven voor de Goalden Contest ? Klik op deze link: Inschrijving Goalden Contest

Voor meer informatie over de wedstrijd en de prijzen, lees onze Regels en Richtlijnen.

Voor vragen, aarzel niet om ons een email te sturen: [email protected]. En vergeet niet om lid te worden van onze TZ University GLOBAL Facebook Groep!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *