8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Nieuws

Tag: Campaign, Tips

Deadlines voor de kerstcampagnes

Het kerstseizoen is begonnen - je kan niet langer een winkel in lopen zonder dat je wordt gebombardeerd met kerstspullen. Ja, het is de tijd om vrolijk te zijn, maar het is ook de tijd voor Tee verkopers om de prachtige "Ugly Christmas Sweaters" aan de wereld te laten zien.

Inderdaad, Ugly Christmas Sweaters zijn een van de populairste trends in de markt tegenwoordig, en we vonden het handig om de deadlines voor de kerstcampagnes aan te geven.
Om er zeker van te zijn dat de klanten hun bestellingen voor Kerst ontvangen (24 december), hebben we besloten om de deadlines voor Europese en Amerikaanse campagnes als volgt vast te stellen:



10 december 2015 :  Europese campagnes

15 december 2015 : Amerikaanse campagnes

Onthoud: Alle kerstcampagnes moeten eindigen op of voor deze data zodat wij de producten op tijd kunnen printen en verzenden.

DELIVERY BADGE

Om je klanten te laten weten dat ze hun producten voor Kerst ontvangen, adviseren wij om onze delivery badge in de beschrijving van je campagne te plaatsen. Je kunt hem hieronder downloaden:

badge


 

Vergeet niet dat ons Seller Support Team en Translation department altijd voor je klaar staan voor assistentie! Neem contact met ons op via [email protected] voor al je vragen en twijfels over je kerstcampagnes :). Of vul ons vertalingsformulier in om al je kerstdesigns in verschillende talen te laten vertalen. Het formulier kun je hier vinden.


Het hele Teezily team wenst je veel succes met je kerstcampagnes.


Fijne feestdagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *