7 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Nieuws, Successen

Tag: Campaign, Story, Tips

De kracht van de “Community” : Interview met een Ziler uit Bangladesh

Hoe ben jij jouw business bij Teezily begonnen?

Ik werkte sinds 2014 bij Redbubble en ik wou mijn business uitbreiden. Toen begon ik naar andere Europese sites te zoeken en vond ik het Teezily platform! Redbubble geeft maar een klein deel van de opbrengst aan verkopers, bij Teezily krijg ik een veel betere marge! :D
Wat zijn de grootste obstakels die jij ondervindt bij het verder ontwikkelen van je business?

Het grootste obstakel waren voor mij de hoge marketingkosten. Op welk platform dan ook - Facebook, Google, betaalde advertenties betekent veel geld uitgeven. Teezily daarentegen, doet veel marketing voor de verkopers en dat helpt mij geld te besparen. 16722580_1175973465813447_4467243952886582873_o (1)

Hoe organiseer jij je werk dagelijks?

Ik maak to-do lijstjes. Ik heb altijd een notitieblokje en een pen in mijn zak om mijn werk beter te kunnen managen. Daarnaast kan ik direct notities maken als ik inspiratie heb voor een nieuw ontwerp.

Hoe zorg jij dat je ideeën innovatief en origineel zijn?

Mijn geheim is dat ik een stuk ga lopen, en tijdens mijn wandelingen vind ik ideeën. Mijn ideeën komen altijd voort uit het dagelijks leven. Als ik een idee heb, publiceer ik de basis van dat idee en dan wacht ik de reacties af. Als de reacties goed zijn, ga ik ervoor! :D
Wat voor ervaringen en informatie zou je willen delen met je community? 

Alles. Ik maak hoofdzakelijk een nicheplan, ontwikkel een design en ga dan verder met betaald adverteren. Ik richt me ook op gratis adverteren om er het meeste uit te halen! Ik heb plannen om een tutortial te maken in het Bengaals waarin in uitleg hoe je een T-shirt business in Europa kunt opbouwen.

Wat zijn de voordelen van het beheren van zo een grote en actieve community?

Het is heel simpel: als je veel tijd spendeert in het aanleren van dingen, leer je zelf ook veel. Er is niets machtigers dan een grote community hebben want daardoor kun je veel kennis en informatie delen, en tips & tricks van experts leren! Branding is ook heel belangrijk, dat is het neerzetten van een bepaald imago van je merk. Want wat wil je nou liever - 10 mensen die Teezily kennen of 10.000?

Vind je dat netwerken en kennisuitwisseling bijdragen aan het fundament van een succesvolle business op deze markt? 

Zeker! Vandaag de dag is netwerken en informatie-/kennisuitwisseling van essentieel belang voor de basis van een succesvolle onderneming voor een merk. Al helemaal in Bangladesh. Wanneer er offline een netwerkevenement georganiseerd wordt komen er onvoorstelbaar veel mensen opdagen!

Wat is je volgende stap? 

Ik ben van plan om de complete Teezily blog in het Bengaals te vertalen. Ook wil ik video's gaan maken voor nieuwe verkopers die met Teezily willen werken en door mij getraind willen worden.

Heb je nog suggesties voor ons team? 

Het zou geweldig zijn als er meer opties komen qua producten. Ik denk dat T-shirts met andere soorten bedrukopties (bijvoorbeeld zonder tekst) en T-shirts die volledig bedrukt kunnen worden het erg goed zouden doen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *