6 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Evenementen, Titel

Tag: Campaign, Contest, Discount

CYBER WEEK: Win een gepersonaliseerde kersttrui

In de afgelopen twee jaar hebben wij enorm veel vragen gehad over het personaliseren van een shirt/trui. Aangezien ons doel altijd is om onze klanten tevreden te houden en hen te voorzien in hun behoeften, hebben wij besloten om deze revolutionaire "customize jouw campagne" feature toe te voegen. Deze feature geeft jou de mogelijkheid om bestaande campagnes te bewerken en zo dus te personaliseren. Kan het nog exclusiever? Dacht het niet! 

We leggen het je uit, het is heel simpel, kijk maar:

Voeg jouw tekst toe in het vakje en kies de kleur van jouw voorkeur. (zie afbeelding)

Capture d’écran (61)

Om onze geweldige klanten te bedanken en om dit baanbrekende nieuws te vieren, lanceren wij hierbij onze CYBER WEEK wedstrijd! Wij geven jou de magische kans om jouw eigen kerstcadeau te personaliseren voor jouw vader, beste vriend, jouw vrouw, ... of jezelf! Want zeg nou zelf, een cadeau is pas echt af als het een persoonlijke touch heeft!

De vraag die wij willen stellen is: Wat zou jij op jouw kersttrui willen schrijven? Creëer jouw eigen kersttrui met onze Teezilab, maak een screenshot en plaats deze als comment onders onze Facebookpost. De 3 foto's met de meeste likes winnen en krijgen hun eigen gepersonaliseerde kersttrui... HELEMAAL GRATIS!

PS: Wij vragen jullie vriendelijk om merkrechten en copyrights te respecteren. Gebruik niet de namen van bekendheden of officiële namen van instellingen. Lees er hier meer over: http://university.teezily.com/whats-the-role-of-tz-when-moderating-campaigns/ of bekijk: https://euipo.europa.eu/eSearch/ . Het schenden van deze rechten betekent een automatische diskwalificatie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *