9 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Nyheter

Tag: Team

Dansa “Sirtaki” med Konstantina!

Hon har bott nästan överallt i världen men hon är verkligen fäst vid sitt vackra land och sina traditioner. Hon är en riktig arbetsnarkoman samtidigt som hon verkligen vet hur man festar! Har någon av er har en fantastisk kollega som gör en enorm ”moussaka” för en måndag lunch och delar det med hennes medarbetare? Jo, det gör vi! Möt vår söta och starka Country Manager Grekland Konstantina!

Hej Konstantina! Hur mår du idag?

Hej, fantastisk, tack!

TZ: Var kommer du ifrån?                     11204899_10206040073272299_5108083427803054653_n

Konstantina: Jag kommer från Grekland. Ja, du kan vara svartsjuk nu, vi faktiskt har somrar!: P

TZ: Vad är din favorit sak om ditt land?

Konstantina: Grekland är ett land som verkligen uppfyller alla sinnen och det är förståeligt hur idén om så många gudar har sitt ursprung här. Åttio procent av landet är pittoreska berg och resten är stränder. Jag verkligen inte kan välja vad som är min favorit sak. Det finns utsökt mat, det soliga vädret året runt, de 1 200 öarna eller nattlivet. Men det viktigaste och förmodligen min favorit sak är vår inställning till livet. Grekerna har gått igenom en hel del på sistone men oroa dig inte, vi är ett litet land men vårt folk har stora och unika hjärta!

TZ: Berätta lite om dina studier.

Konstantina: Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning mot finans-och bankverksamhet från Aten University of Economics and Business. Jag planerar också att läsa en magisterexamen i finans snart.

TZ: Hur många språk kan du tala?

Konstantina: Tre! kan jag tala grekiska, engelska och franska.

TZ: Vad är dina arbetsuppgifter på Teezily?

Konstantina: Jag är Country Manager för Grekland, men jag behandlar även den brittiska marknaden och dess kunder.

TZ: Vad är din favorit sak hittills om Paris?

Konstantina: Jag älskar atmosfären och energi här. Det är den mest romantiska staden i världen! Paris gör att du vill ta den person du älskar och har en passionerad kyss vart du vill, på ett gathörn, på ett café, på tunnelbanan eller under träden i Jardin du Tuileries. Har du någonsin haft en croissant från ett franskt bageri på morgonen? Det r då livet förändras!

TZ: Vad är det värsta son har hänt dig i Paris?

Konstantina: Språket! Jag kan bara säga att jag har en medkänsla för alla som flyttar till ett nytt land utan att tala språket flytande.

TZ: Hur spenderar du dina lediga tider här?

Om jag har tid och att det är en solig dag jag föredrar att koppla av med en bok i parken eller på ett café på Saint-Germain-des-Prés. Annars finns det hundratals värdefulla museer som alla bör besöka. En av råd från mig är att “gå vilse! Det är så man kan upptäcka dem dolda skönheter i Paris.

TZ: Berätta en rolig sak om dig själv!

Jag är ganska glömsk, oavsett var jag går jag garanterar att jag lämnar servitörer mer än bara deras tips! De kommer också att ha min telefon och laptop, tack och lov att de alltid jagar efter mig.

TZ: Berätta om ditt liv citat.

Skjut för månen. Även om du missar, du kommer att landa bland stjärnorna.;)

TZ: Vad har du lärt dig från Teezily hittills?

Konstantina: Först av allt har jag fått nya vänner! I allmänhet har Teezily gett mig möjlighet att utvecklas både personligen och professionellt i en mångkulturell miljö och att arbeta bland ett mångsidigt och internationellt team.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *