8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Nieuws

Tag: Upgrade

5 redenen dat we trots zijn op onze gloednieuwe website!

Hallo Zilers,

Na 6 maanden liefdevol werk, lanceren wij officieel onze nieuwe versie van onze website vandaag. Is onze nieuwe homepagina je al opgevallen? Hier volgen 5 punten waar we heel erg trots op zijn.
NewWebsite1

1. Campagnes creëren is nu nog gemakkelijker: onze gloednieuwe teezilab stelt jou in staat om de geschatte winsten uit te rekenen afhankelijk van je targeted landen (vergeet niet dat het verkopen in de VS jouw conversion rate verhoogt :) ) ook hebben we de "Voeg product toe" optie verbeterd.  Tevens kun je nu ook de achterzijde van je product weergeven op de landingspagina van jouw campagne!

NewWebsite22. Richt jij je op het buitenland? Vanaf nu kun je gemakkelijk een campagne omschrijving vertalen in 12 talen.
NewWebsite33. Nou, natuurlijk gebeurd er niets zomaar! Beta testing heeft aangetoond dat de nieuwe versie van de website conversion rates verbetert.

4. Overigens geven we vanaf nu duidelijk in de Voorwaarden aan hoe lang het duurt voordat een pakketje wordt geleverd. We zijn volledig op de hoogte dat "betrokken klanten onze beste klanten zijn". Daarom is het belangrijk dat alle klanten op de hoogte zijn van onze werkwijze over printen en leveringen van Teezily. Oh.. En heb je al onze nieuwe size guide bekeken?

 

angelica+

5. Jouw mening telt! Het verzamelen van jouw verhalen en opmerkingen is het fundament voor al onze projecten... Wees een deel van de wereldwijde Zilers gemeenschap. NewWebsite4

Er zijn nog veel meer toevoegingen. En nog vele die zullen volgen. Wij hopen dat je zult genieten van de nieuwe website en aarzel vooral niet om on jouw feedback en opmerkingen naar ons op te sturen. Wij kijken erg uit naar onze Zilers meningen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *