8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Resources, Titel

Tag: Campaign, Tips

Design tips voor jouw Halloween campagnes

Halloween is een geweldige feestdag voor iedereen, zeker voor jullie, onze verkopers. Maar hoe haal je het beste uit jouw campagne(s) tijdens deze spokende feestdag? Om jullie te helpen, gaan wij het vandaag hebben over enkele geweldige design gerelateerde onderwerpen die jouw verkoop een monsterlijke boost zullen geven!

Jack-O-Lanternpumpkin_teezily
Om te beginnen, het beste Halloween element die je kunt gebruiken in een design is een Jack-O-Lantern. Wie kent ze niet, die enge uitgekerfde pompoenen waarbij een vurig licht uit hun ogen en mond komt. En het beste is, je kunt het zo gek maken als dat je zelf wilt! Je kunt een Jack-O-Lantern creëren met elke gezichtsuitdrukking die je kunt bedenken of je kunt het combineren met een andere niche. Een voorbeeld is een Jack-O-Lantern creëren in de vorm van een populaire video game figuur zodat je je kunt richten op twee niches tegelijkertijd, wees gewoon creatief!

Videogames
Zoals eerder vermeld is Halloween de perfecte feestdag om niches te combineren. Een niche dat goed samen gaat met Halloween is Videogames. De fans daarvan zijn gepassioneerd en houden van elk design dat te maken heeft met hun favoriete videogame. Verkleed videogame figuren als monsters of gebruik andere elementen die hen zo eng mogelijk maken.


Trick or Treat


Wie houdt er van snoep op een Halloween avond? Precies, iedereen! Trick or treating is de populairste activiteit op Halloween avond en het is daarom een geweldig element om te gebruiken in jouw campagne(s). Als we kijken naar het design, zou je creatieve teksten kunnen gebruiken als “SNOEP OF JE LEVEN”  in een enge lettertype en een bijpassend plaatje of je kunt je focussen op het snoep. Als je kiest voor het laatstgenoemde, dan zijn de meest populaire snoepjes (niet alleen bij kinderen maar ook bij volwassenen) Chocoladerepen, chocoladesnoepjes, karamel en kauwgom. Het is dus effectief als je deze gebruikt in een design. Snoep die je beter kunt vermijden is drop, dat is namelijk het minst populair tijdens Halloween.


personnages-01_1024

Films

Niet alleen videogames gaan goed samen met Halloween, films ook. Hoe enger hoe beter! Momenteel is Suicide Squad de nummer één film die veel elementen bevat die zeker terug zullen komen tijdens Halloween dit jaar. Denk bijvoorbeeld aan de Joker of Harley Quinn. Andere geweldige films waarnaar je kunt refereren zijn Star Wars of The Avengers. Maar niet alleen moderne films zijn erg populair tijdens Halloween, denk ook aan klassiekers als Friday the 13th, A Texas Chainsaw Massacre, Scream of A nightmare on Elm Street. Dit zijn allemaal geweldige films die veel inspiratie bieden voor Halloween designs.

Meest populaire kostuums in 2016

Om alles kort samen te vatten hebben wij een top 5 gemaakt van de meest populaire kostuums tijdens Halloween dit jaar:
1) The Joker en Harley Quinn (Suicide Squad edition).
2) Vampieren

3) Batman

4) Clowns

5) Heksen

PS: Gouden tips tijdens het richten op een Mexicaanse doelgroep(en)
Alles met Donald Trump’s gezicht erop is eng genoeg voor de Mexicanen. Herinner je je nog toen een masker van Donald Trump’s gezicht een enorme hit werd in Mexico? Precies. Mexicanen kunnen hem in één woord beschrijven: “Angstaanjagend”!

Wil je zeker weten of jouw design herkenbaar, leuk en nog steeds te onderscheiden is van originele afbeeldingen en dat je geen eigendomsrechten schendt? Dan kan je altijd een mail sturen naar  [email protected]. Onze juridische adviseurs staan altijd voor je klaar en zullen je direct helpen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *