6 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Evenementen, Success, Tips

Tag:

Verkoper van de Maand – Sander

Deze maand hebben we het genoegen om je kennis te laten maken met Sander, een voorloper in de t-shirt marketing business. Hij startte zijn campagnes een paar jaar geleden op Teezily en behaalde in korte tijd uitstekende resultaten en winst. Laat je inspireren door zijn succesverhaal!


Waar kom je vandaan en waar woon je?


Ik kom uit Lemmer, Friesland, een provincie in Nederland.

 

Hoe ben je jouw bedrijf begonnen bij Teezily?


Het begon met een kleine, lokale maar zeer toegewijde Facebook-pagina die ik een paar jaar geleden begon. Vroeger besefte ik nooit dat je heel veel geld kon verdienen op Facebook tot ik een t-shirt tegenkwam op Teezily waarvan meer dan 3000 exemplaren werden verkocht. Dit gaf me het idee om dit op mijn eigen bescheiden pagina te proberen. Lang verhaal in het kort: ik verkocht ongeveer 40 shirts en verdiende ongeveer 400 euro. Ik investeerde het geld in advertenties en nieuwe ontwerpen, zwoegde tot m’n allerlaatste 20 euro, en toen had ik eindelijk de jackpot te pakken.

 

Kun je ons vertellen wat de belangrijkste uitdagingen zijn geweest bij het ontwikkelen van je bedrijf?


Als er dingen op mijn pad komen en de verkoop goed gaat, is het zoveel makkelijker voor me omdat ik vol ideeën en energie zit. De weken dat er minder verkopen zijn moet ik zorgen dat ik de juiste mindset te pakken krijg. Zorg dat er geen afleiding is en doe er alles aan om de verkoop weer op gang te krijgen. Ik heb geleerd mezelf af te sluiten voor afleiding door het te vermijden. Games verwijderen, geen tv op mijn kantoor, een koptelefoon op en gaan! Verspil geen tijd door niets te doen.

 

Hoe organiseer je je werk elke dag?


Om eerlijk te zijn is dit voor mij een punt waar veel ruimte is voor verbetering. Ik wil alles doen, meteen en zo snel mogelijk. Aan de ene kant is dat hoe dingen van de grond komen, gewoon doen! Aan de andere kant worden dingen zo soms chaotisch en weet ik dat ik nog effectiever zou kunnen zijn door de dingen op een goede manier te organiseren en in te plannen.

 

Hoe maak je je ideeën aantrekkelijk voor je markt?


Door ze te vertalen in mooie advertenties; advertenties maken een groot verschil, vooral bij retargeting. Ik herhaal eerdere succesvolle campagnes vaak met een gloednieuwe advertentie. Dit jaar gebruik ik meer en meer video’s, mensen zien graag het shirt wat ze gaan kopen in het echte leven in gebruik. Niet alleen een afbeelding op Facebook.

 

Wat wordt jouw volgende zet?


Ik kan er nog niet teveel over zeggen. Maar dankzij mijn dierbare vrienden bij Teezily werken we aan een zeer speciale samenwerking die verkopers de mogelijkheid biedt om de verkoop die plaatsvindt bij te houden zoals dit nog niet eerder is vertoond in e-commerce. Jouw verkopen tellen voor Teezily!

 

Wat denk je over de toekomst van een online marketing T-shirt?


Het is een verhaal zonder einde, mensen hebben altijd shirts nodig en dingen kunnen alleen maar beter worden. Zeker gezien de snelheid waarmee Teezily en technologie in het algemeen aan het ontwikkelen zijn. De bezorging wordt sneller en mensen zullen nog gretiger zijn om te kopen. Een shirt is als een social media post. Mensen willen zichzelf uiten, aandacht trekken, mensen laten lachen, een reactie oproepen. Steeds meer mensen willen zich publiekelijk uitdrukken door te laten zien wie ze zijn en wat ze leuk vinden.

 

Heb je vragen of suggesties voor ons team?


Ga zo door, jullie werken hard en zijn 24/7 beschikbaar om mij en iedereen die Teezily gebruikt te ondersteunen. Dat waardeer ik heel erg! Blijf alles verbeteren wat jullie elke dag al aan het verbeteren zijn.

 

Kun je jouw favoriete herinnering van je "Teezily jouney" met ons delen?


Mijn favoriete herinneringen zijn de reizen naar Malta en Barcelona. Het ontmoeten van gelijkgestemde mensen is waardevol omdat je ze niet ontmoet in je dagelijks leven en het biedt de mogelijkheid om tips uit te wisselen.

 

Heb je genoten van je reis naar Barcelona met het Teezily Team en wat was je favoriete moment?


1000% Enorm dankbaar dat ik de kans kreeg om opnieuw te gaan, mijn favoriete moment ... aaah dat zijn er veel, wat er gebeurt in Barça blijft in Barça. 😊  Maar waarschijnlijk om iedereen weer te zien en nieuwe mensen te ontmoeten. Kan niet wachten op de volgende reis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *