8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Evenementen, Nieuws

Tag: Event, Team

Teezily’s eerste Seller Advisory Board

We willen graag het succes van onze eerste editie van de Seller Advisory Board aankondigen. Op dinsdag 15 juni, verwelkomde het Teezily team 9 van onze beste Europese Zilers om een hele dag te discussiëren en ervaringen uit te wisselen. Het was de eerste keer dat de sellers in staat waren om het TZ team en CEO, Charles en de CTO, Enzo te ontmoeten.

IMG_7220

Geheel in Franse stijl starten Teezily de Seller Advisory Board door de Zilers te verwelkomen met koffie en hapjes voor een goede start van de dag. Ook ontvingen de Zilers een Teezily goodie bag gevuld met een sweater, een t-shirt, magneten, een pet en de eerste editie van de TZ Post allemaal speciaal ontwikkeld voor het evenement.

Board_Blog_Totebag

Vervolgens, begon Teezily met een korte introductie ronde waar elke Ziler zich kort introduceerde. Hier vertelden ze wat ze in het verleden hadden gedaan en wanneer zij waren begonnen met de verkoop van t-shirts online. Daarna kregen de sellers de kans om meer te weten te komen over het laatste Teezily nieuws en kregen een exclusieve sneak-peak van de nieuwste updates van Teezily voor de komende maanden.

IMG_7299

Na 2 uur was het tijd voor een lunchpauze. Dit was een goede gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en voor de Zilers om hun opgedane ervaring in de business te delen.

IMG_7272

Naar aanleiding van de netwerk-lunch-sessie gaf Teezily de Zilers de kans om vragen te stellen. Ook konden ze over hun zorgen praten en opmerkingen maken, en hielpen ze met nieuwe ideeën om het platform te ontwikkelen. Een aantal opmerkingen hadden betrekking tot de displays van de landing page en het dashboard en andere spraken over de noodzaak om de bemiddelingskosten in de verzendkosten te verrekenen... Ook moedigden de Zilers Teezily aan om betere shipping delays aan te houden en gebruik te maken van betere e-mail marketing, evenals het hebben van meer productopties en een verlangen om markten uit te breiden.

IMG_7312

Later op de dag hadden de verkopers een bezoek aan het Teezily hoofdkantoor gebracht en zagen ze het bedrijf in actie. Hier kregen de Zilers de kans op een exclusief kijkje in de Teezily kantoren, en leerden ze de hele Teezily familie kennen.

IMG_7322

Hier hadden de Sellers en het Teezily team een kleine fotoshoot op de mooie Parijse binnenplaats.

IMG_7332

Tot slot, aan het eind van de dag, was het tijd voor een casual moment, en leuke Buddha Bar, gevuld met lach en het creëren van mooie herinneringen. Samen keken we de Euro Cup, waar Frankrijk tegen Albanië voetbalde.

buddha

Nogmaals, bedanken we de sellers voor het maken van de reis naar Parijs om ons te ontmoeten, en voor de leuke herinneringen.

Al met al, was het een groot succes, en denken we dat zowel de sellers als ons team hebben kunnen profiteren van het evenement. We kijken uit naar de volgende editie, en wie weet word jij de volgende keer uitgenodigd!

PS: Ook willen we onze Ziler Roger bedanken voor de heerlijke Nederlandse Wafels!

 

 

20160622_120451

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *