8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Successen, Titel

Tag: Contest, Story

Teezily Walk of Fame: Leer de Ziler van de week kennen!

Hallo,

Mijn naam is Tuan Anh, uit Hanoi Vietnam. Ik ben erg verrast en blij om te horen dat ik Ziler van de week ben geworden. Wetende dat Teezily deze wedstrijd heeft gelanceerd, heb ik de laatste week mijn best gedaan en met een beetje geluk, ben ik het geworden. Ik voel me vereerd dat ik nu de kans krijg om te praten over mijn avontuur in het verhandelen van t-shirts en Teezily.

Ik kreeg voor het eerst te horen over het verhandelen van T-shirts in augustus ’15. Ik kreeg toen de kans om te praten met een aantal leidende pioniers op dit gebied in Vietnam. Na het volgen van hun groep op Facebook, vond ik het heel interessant en realiseerde ik me dat ik deze kans gewoon moest grijpen.

Het heeft me drie maanden gekost om over deze handel te leren en het te verkennen. Toentertijd werkte ik op de afdeling Productie Planning voor Samsung Electronics Viet Nam. Ik werkte fulltime en probeerde zoveel mogelijk tijd vrij te maken om te lezen. Ik volgde veel groepen op Facebook, ik verzamelde zoveel mogelijk documenten als dat ik maar kon en las zoveel mogelijk om T-shirt marketing volledig te kunnen begrijpen gezien vanuit alle invalshoeken.

Toen ik mijn allereerste advertentie plaatste op Facebook, had ik ongeveer €400 op zak. Aan het begin, had ik altijd veel negatieve omzet. Veel van mijn campagnes hadden nul of een paar verkopen, en dat ten opzichte van de hoge kosten van het adverteren. Ik was zeer teleurgesteld, maar ik zei tegen mijzelf “Jij bent verdomme geen opgever”. Met sterke vastberadenheid om te herstellen van mijn financiële teleurstellingen en geloof in succes, probeerde ik door te gaan.

Met onvermoeibare steun van mijn leraren en door verschillende keren te experimenteren, maakte ik een enorme vooruitgang. Ik verkreeg meer kennis over de nichemarkten, meer zelfvertrouwen bij het creëren van advertenties , maakte betere keuzes bij het vaststellen mijn advertentiebudget en had meer stabielere verkopen. In januari ’16 bereikte ik mijn eerste mijlpaal, toen had ik mijn eerste campagne met meer dan 1000 verkopen.

13346737_1058304394249901_1996505938743059183_n

 

Aan het eind van maart ’16, kon ik eindelijk stoppen met mijn baan en werkte ik fulltime in de T-shirt handel. Ik heb een team opgebouwd, met een gemeenschappelijk doel om een groter succes te behalen. Ik wil de prijs van deze wedstrijd daarom ook met hen delen. We kunnen bijvoorbeeld samen op vakantie gaan.

Ik begon te verkopen op de Europese markt in januari ’16. Ik koos voor Teezily vanwege haar stabiliteit en populariteit bij Europese klanten. Tot op de dag van vandaag, kies ik nog steeds alleen voor Teezily voor alle campagnes in Europa. Ik vind dat elk platform haar eigen sterkten en zwakten heeft, maar Teezily is geweldig met haar uitstekende ondersteuning en altijd handige upgrades. Voorlopig blijf ik zeker bij Teezily!

Ook wil ik wat tips delen, die ik zelf elke dag gebruik:

  • Het is zeer belangrijk om een schema te hebben voor het regulier lanceren van campagnes. De designs moeten van tevoren worden gemaakt zodat het mogelijk is om elke dag campagnes te lanceren.

  • Als het een goede campagne is, twijfel dan niet om jouw advertentiebudget te verhogen, los van de dagen in de week.

  • Houd alle belangrijke en bruikbare data goed bij, bijvoorbeeld op hoeveel ideeën je kunt komen, het aantal designs of marketingkosten etc. Ik denk dat alles dat gemeten kan worden, ook kan worden verbeterd.


Succes iedereen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *