8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Successen

Tag: Contest, Story

Teezily Walk of Fame : Gertjan uit Nederland

Wat een verassing ! Sta mij toe om te vertellen wat er vorig jaar is gebeurd. Het begon allemaal met een kleine, lokale, maar erg toegewijde Facebookpagina die ik een aantal jaren geleden ben begonnen. Vroeger realiseerde ik me eigenlijk niet dat je zoveel geld kon verdienen op Facebook totdat ik een campagne van Teezily tegenkwam met meer dan 3000 verkochte shirts. Dit gaf mij extra motivatie om dit ook te doen op mijn nederige Facebookpagina. Om een lang verhaal kort te maken: Ik verkocht ongeveer 40 shirts en verdiende rond de 400 euro. Boem! Ik was verslaafd en ik wilde meer.

Ik besloot dat ik het geld zou investeren in het verkopen van meerdere shirt en ik wilde zoveel mogelijk leren. Ik creëerde een aantal geweldige designs in Photoshop en ik was er zeker van dat deze het goed zouden doen. Ik verkocht uiteindelijk... NIKS!! Ik verloor 350 van de 400 euro en ik werd erg wanhopig. Ik twijfelde of ik moest stoppen. Maar toen kwam vaderdag... even een sprong in de tijd -> Ik verkocht 3000+ shirts alleen al in Nederland. Allemaal dankzij de hulp van Teezily, ik kon ook veel te veel geld uitgeven aan advertenties. Ik herinner mij dat ik mijn budget voor campagnes met de dag 100 euro verhoogde. Met het zweet op mijn voorhoofd en meer geld om uit te geven, realiseerde ik me dat de enige manier om goed geld te maken is om het uit te geven.

Dus de les die ik hier geleerd heb is om nooit op te geven! Ik heb veel geleerd van Dennis, mijn mentor. Ook hielp het dat ik veel las en uitprobeerde, zo kwam ik dichterbij mijn succes. De sleutel tot succes is om creatief te zijn, niet alleen met designs; Denk aan nieuwe manieren om advertenties effectiever te maken, maar het belangrijkste is toch wel om het gewoon te doen! Denk er niet teveel bij na, doe het! Doe jouw TV uit, jouw telefoon, hé, zelfs jouw vrouw (grapje), en ga werken! Doe de dingen die er echt toe doen.

Zoals de geweldige Stephen Udegbunam ooit tegen mij zei: "Je kan iemand iets uitleggen, maar je kan niet iemand iets aanleren." De enige die wat kan leren ben JIJ. Leer van je fouten door ze te maken en je zal slagen.

Ik dacht dat het niet beter kon worden, totdat ik een bericht ontving met daarin de boodschap dat ik “Ziler van de Week” was geworden! De belangrijkste boodschap hier is: Als ik het kan, dan kan jij het ook. Ik ben niet slimmer dan de gemiddelde persoon, alleen erg gemotiveerd. Voor alle fantastische mensen die ik heb ontmoet, jullie zijn geweldig en een inspiratie voor mij en hebben mij laten realiseren dat ik mijn oude baan heb kunnen laten vallen en dat ik mijn droom nu na kan leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *