8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Evenementen, Nieuws

Tag: Event, Team

TEEZILY VIETNAM OPEN 2016

Hier zijn we dan – het Teezily team was onlangs terug in Vietnam. Het vervolg van ons succesvolle event in 2015 en dat was een jaar van booming business. Dit jaar stond in het teken van versterken van onze brand image als een van de top t-shirt platformen. Ook wilden we onze samenwerking met de Vietnamese gemeenschap van marketeers en onze geliefde Viet Zilers versterken.

Voor velen van jullie komt Vietnam als een verrassing: “Waarom Vietnam?”. In de T-shirt business, is de Vietnamese gemeenschap een van de grootste geworden, met een sterke wil en passie om online geld te verdienen. Het is niet alleen een grote groep sellers, maar ook worden andere Vietnamezen aangezet om deel te nemen in deze gemeenschap. Overigens zijn voor Teezily de Vietnamese Zilers het grootste percentage van onze omzet. Daarom zijn we hen extreem dankbaar en waarderen wij hun harde werk aan de andere kant van de wereld, die bijdragen aan de ontwikkeling van ons bedrijf.

Het Teezily team tour in het s-vormige land was in de drie grootste steden: Hanoi, Danang en Saigon. Het hoofdevenement in alle steden was onze conferentie, met meer dan 80 deelnemers in Hanoi, 50 in Danang en 100 in Saigon. Op de conferentie kregen ze alle Teezily insights, marktprestaties en onze opkomende features werden hier geïntroduceerd. Ook waren er experts aanwezig op ons evenement met betrekking tot designing, t-shirt marketing, brandbuilding, etc. Graag willen we iedereen bedanken die betrokken waren bij onze succesvolle evenementen.

teezily_viet

Een week in Vietnam heeft ons in staat gesteld om hele interessante mensen te ontmoeten. Met ondere andere experts, newbies, studenten, getrouwde stellen, freelancers en part-time marketers die allemaal erg gastvrij en open-minded waren. Door persoonlijk met hen in gesprek te gaan leerden we niet alleen over de industrie vanuit een Zilers perspectief, maar ook ontvingen we geweldige feedback over het promoten van de business. We hechten veel waarde aan alle opmerkingen die we kregen tijdens de reis, dit motiveert ons om ons platform en service te blijven verbeteren.

Wat een geweldige week!! Tot snel Vietnam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *