7 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Nieuws

Tag: Product, Upgrade

Teezily presenteert: De Baseball Jacket!

Met trots presenteren we u ons nieuwste product: De Baseball Jacket! Het is dé trend van het seizoen, maar met zijn tijdloze eigenschap is het een kledingstuk waar ook andere generaties van zullen houden. Het is hét ultieme product om aan je campagne toe te voegen om zo, vooral met de koude maanden in aantocht, je klanten warm te houden!

Net als al onze producten, kan ook het jasje op de voor-en achterkant gepersonaliseerd worden, met ontwerp dimensies van 3507 x 4960 pixels en 300 dpi. Met ons unieke ‘customize your campagin’ gereedschap, kan je je klanten de mogelijkheid bieden om hun product nog meer te personaliseren. De stof bestaat voor 80 % uit katoen en 20 % uit polyester en is verkrijgbaar in zwart, rood en blauw.  De jasjes zijn nu overal (behalve in Noord-Amerika) beschikbaaar. De aanbevolen verkoopprijs voor dit geweldig jasje ligt tussen €49,99  and €54,99: we garanderen je dat je omzet zal boosten!

We zijn er heilig van overtuigd dat het jaste je klanten zal veroveren en je omzet zal doen boosten. En waarom? Omdat de jasjes (ook bekend onder de naam ‘varsity of college jackets') momenteel enorm populair zijn bij influencers, It-girls en beroemdheden: Het is dus een must-have! Simpel gezegd; Voeg dit product aan je campagne toe en haal er het beste uit!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *