9 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Nieuws, Successen

Tag: Campaign, Story

Teezily en Ciné-Pédia: “Ik support korte films “

Heb je gehoord over de succesvolle TZ campagne ‘’Je soutiens le cinéma court-métrage’’ ? Lees het interview met de oprichter van de CinéPédia en de starter van de campagne, Jean D’Allessandro, en ontdek dit geweldige platform!

Vertel ons over Ciné-Péda?


Hallo, ik ben Jean, de administrator van de webpagina (www.web-solution-way.com) en ik heb een passie voor cinema. Vijf jaar geleden heb ik een aantal filmmakers ontmoet waarmee ik gedachten uitwisselde over jonge regiseurs die problemen ondervinden in het maken en het promoten van hun werk. De moeilijkheid in het inzamelen van geld en het vinden van sponsoren om hun werk voort te zetten.

Hierdoor heb ik eigenlijk de inspiratie gevonden om Ciné-Pédia op te richten. Op ons platform is de hoofdacteur de contributor. Hij schrijft voornamelijk reviews over films en acteurs op de pagina’s. In ruil hiervoor geven wij hem de kans om zijn werk te promoten en zorgen we dat deze wordt getoond op de website.

Promotie van de filmliefhebbers


Elke contributor kan meer toevoegen over films en (beroemde) acteurs. Elke bijdrage levert ‘membership points’ op. Het is een win-win situatie: de leden vullen onze online-encyclopedy en we belonen hen met punten waarmee zij de mogelijkheid hebben om een advertentie te maken om hun werk of jonge filmmakers te promoten.

Door dit eenvoudige systeem krijgen we meer naamsbekendheid en jonge artistiesten kunnen op deze manier hun projecten sponsoren.

cinépedia

De internationale contest

Tijdens de international context kan iedere korte filmmaker een of meerdere films inzenden zolang zij deze hebben geupload op youtube en de films gratis te bekijken zijn.

Iedere deelnemer is een winner als de films offline kunnen worden bekijken. Wij promoten de contest op onze sociale media pagina.

Aan het einde van elke contest worden de drie beste films gepresenteerd op onze pagina.  Een post word op de pagina geplaatst en gedeeld op onze sociale media platforms.

Ondersteuning voor de korte films


De contributors winnen punten op basis van hun activiteiten op Cine Pedia.

Een voorbeeld is om punten te geven aan regisseur die een wedstrijd (de 3 shortlist zijn de winnaars) hebben gewonnen.

Bijvoorbeeld: Rémi Clobert won min of meer 200 punten met zijn film "Crescendo".

Rémi heeft ook verzameld 3 100 punten op zijn persoonlijke profiel.

Hij kan deze om te zetten punten in een vrij budget voor reclame op Cine Pedia om zijn volgende project (een voorbeeld, een festival, enz.) te promoten.

cinepedia1cinepedia2


Waarom Teezily?

I have been introduced to the Teezily project by one of my employees who founded the label Yuna Deep Record  (inspired by her daughter’s name).

Ik heb Teezily ontdekt door een van mijn werknemers die het label Yuna Deep Record zijn gestart. Als een professionele webcreator ben ik verleid door de kwaliteit van het werk dat het Teezily Team levert. Daarna wilde ik mijn idee al eerder testen, maar ik kon dit niet realiseren vanwege financiële redenen.

Het feit dat iedereen een t-shirt kan ontwerpen zonder enige risico, is de oplossing voor iedere kleine organisatie die niet kunnen inversteren in een voorraad of logistieke

Our first TZ campaign, despite limited efforts in advertising, has proved itself to be very successful and a second campaign has been launched with the same success.

Onze campagne was ondanks de beperkte advertising een enorm succes en de tweede campagne was evenals een succes!

Koop je t-shirt (beschikbaar in verschillende kleuren/modellen) en support Ciné-Pedia door op deze link te klikken: www.teezily.com/cine-pedia-tee-shirt

cine-pedia-tee-shirt

cine-pedia-tee-shirt (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *