7 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Successen

Tag: Story, Tips

Teezily en “20 Vragen Aan De Wereld”: Laat je inspireren door ondernemers uit Argentinië!

FB_POST_7_20QTW_Collage

Na 4 weken reizen door prachtige landschappen en kleurrijke steden, kunnen we nu voor het eerst een kijkje nemen naar de resultaten van Cyril’s Argentijnse avontuur.

Weet je nog wat je wou worden toen je klein was? Wat zou je doen als je nu een miljoen won? Dit zijn  een paar van de vragen die Cyril aan de lokale bevolking stelde tijdens de eerste maand van zijn reis. Cyril interviewde bijna 40 mensen, van kunstenaars tot ondernemers uit verschillende sectoren. Wat het meeste indruk op hem heeft gemaakt is dat hij kon voelen hoe trots de mensen zijn op hun diversteit.

Argentinië is dan ook een heel groot land en de bevolking is zo divers als de landschappen. De Argentijnen zijn zich bewust van de geschiedenis van hun land en ze zijn trots op de diversiteit die ze kenmerkt. Ze waarderen hun cultuur en folklore. Ze zijn betrokken met liefdadigheid en de natuur, en bezorgd om de economische stabiliteit en duurzame energie.

De resultaten van Cyril’s enquête zijn zeer interessant en ze zouden een bron van inspiratie kunnen zijn om je business projecten te verrijken : Is diversiteit ook zo belangrijk voor jouw land ? Hoe belangrijk is folklore in jouw doelgroeplanden ? Leren van entrepeneurs aan de andere kant van de wereld zal je meer open-minded maken  en nieuwe perspectieven bieden.

Bekijk onze infographic om de antwoorden te lezen! 

20QTTW_INFOGRAPHIE-ARGENTINA (1)

Blijf Cyril’s projecten volgen op onze blog, Facebook en Instagram pagina’s. Laat je inspireren door zijn avonturen!

Bekijk ook de Facebook en Instagram pagina van 20 Questions to the World zelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *