10 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Nieuws, Successen

Tag: Campaign

T- Impact: elke maand 1000 banen gecreëerd op het Teezily platform

Verkopers wereldwijd maken gebruik van de mogelijkheid om hun eigen zakelijke activiteiten te starten bij Teezily. Door de vraag van de klant te beantwoorden, die vaak niet wordt gezien door de grotere spelers in het veld, biedt Teezily de verkopers exclusieve en gepersonaliseerde kleding aan in een breed scala van maten en kleuren.

 

In de huidige situatie creëert Teezily 1000 nieuwe banen voor online verkopers elke maand, wat laat zien dat de business zowel winstgevend is als duurzaam. Om een verder voorbeeld te geven; de gemiddelde inkomsten van een Teezily verkoper is meer dan €45.000 per jaar.

 

Een jaar geleden hebben we besloten om met een innovatieve manier te komen om online kleding kopen welke is betrouwbaar, van hoge kwaliteit en betaalbaar. Teezily is er klaar voor om een belangrijke rol in de kledingsector te spelen in de komende jaren.

Teezily’s postieve impact gaat daarnaast ook veel verder dan dat: duizenden handelaren gebruiken Teezily om hun business uit te breiden en om hun toekomst zeker te stellen, dus boosten ze ook de groei en de banen in verschillende sectoren van de Europese economie.

In minder dan een jaar zijn de diensten van Teezily beschikbaar geworden voor ongeveer 500 miljoen Europeanen. Ons dynamisch technische platform kan van iedereen een zakenman, handelaar of freelancer maken; om de verkoop te starten en hun brand te ontwikkelen.

Op hetzelfde moment hebben veel t-shirt winkels het vaak moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen, vooral als het gaat om het betalen van huur, belastingen en het managen van hun voorraad.

Laten we de Teezily verkopers er zelf even bijhalen:

“Teezily’s producten zijn gegarandeerd van goede kwaliteit voor mijn klanten! Ik voel me zeker als ik verkoop via Teezily!” Denijs, Nederland.

“Ik hoef niet langer €1.000 te betalen om mijn voorraad te onderhouden en een online plek van verkoop te hebben. Geen overtollige voorraad en geen contracten” Bertrand, Frankrijk.

“Ik heb veel meer flexibiliteit wat betreft mijn dagelijkse werkzaamheden en ik kan nu mijn dagen organiseren hoe ik het wil!” Fatima, Spanje.

“Ik voel me vrij met Teezily. Ik neem elke dag de leiding over mijn toekomst en dat geeft me plezier. Ik ben een business manager!” David, Duitsland.

Weet dat je ons altijd kunt bereiken door te mailen naar [email protected], door contact te zoek via de Facebook pagina en blijf op de hoogte door onze blogs te volgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *