8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Evenementen, Nieuws

Tag: Contest

Ondek onze “Work&Fun” Contest en win een 5 sterren reis naar Malta!

Hallo Zilers,

De eerste 5 maanden van 2016 zaten vol met emotionele en spannende updates: beginnend met de lancering in Australië, gevolgd door de lancering van de nieuwe producten en nu kunnen we met veel trots melden dat ons Teezily Plus platform ook eindelijk in Europa beschikbaar is. (om er maar een paar te noemen!)

Tot dusver is jouw steun naar ons niets minder geweest dan oprecht, sterk en constant. Natuurlijk willen we dit belangrijke nieuws vieren en tegelijkertijd onze beste sellers belonen.
Op 23 mei 2016 om 00:01 GMT+2, trappen we onze "Work&Fun" Contest af, de wedstrijd zal lopen tot 23 juni 2016 om 23:59 GMT+2. Doel van de competitie: Haal het doel van 1200 sales en win een geweldige reis naar Malta! De winnaars worden verwacht op zaterdag 3 september 2016 te arriveren en te vertrekken op zaterdag 10 september 2016.

Wil je wat meer weten over deze fatastische reis? Je zult 7 nachten in een 5-sterren resort aan de Middellandse zee doorbrengen. Hier krijg je ook de kans om te werken en andere Zilers te ontmoeten die uit verschillende landen zullen komen. Wij zullen zorgen voor de ontmoetingen, activiteiten, drankjes, maaltijden en dagtripjes: Je zult genieten van een levendig en jeugdige omgeving in Malta en laat de wereld kennis maken met de perfecte Ziler lifestyle!

Wil jij meedoen aan de "Motiverende Work & Fun - Malta Wedstrijd"? Klik dan op deze link!

Lees de regels en handleidingen voor meer informatie over de contest en de prijzen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *