7 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Nieuws, Successen

Tag: Story, Tips

Maak kennis met Tipu, onze Country Manager uit Bangladesh

Korte introductie: Waar kom je vandaan? Waar woon je? Wat studeer je?

Ik ben Tipu Sultan uit Chittagong, Bangladesh. Ik ben gepassioneerd over Online Marketing en ben een BBA student aan de National University of Bangladesh

Hoe ben je in aanmerking gekomen met Teezily?

Ik vond een link op een vraag & antwoord site die me naar de Teezily site leidde.

001

Hoe lang maak je deel uit van deze familie?

Anderhalf jaar. Na al deze tijd praat ik veel met de TZ verkoop managers. Ze zijn enorm gedreven in wat ze doen en helpen ons altijd aan het bouwen van een sterkte gemeenschap.

Wanneer was je aller eerste succes? Hoe reageerde je?

Mijn eerste success was in September 2016. Het was geen enorm groot doel, maar ik herinner me goed dat het mijn leven veranderde. Ik heb volgens mij 20 producten voor het eerst verkocht: en dat was het begin van mijn avontuur. Toen realiseerde ik me dat alle kennis die ik tijdens mijn studie verworven had eindelijk van pas kwam, om een succesvolle business te starten. Zo begon ik enorm te geloven in deze mogelijkheid en begonnen mijn verkopen te stijgen.

Hoel voel je je m.b.t. je nieuze rol bij Teezily als Country Manager?

Ik ben ontzettend blij en ook erg trots dat ik de kans gekregen heb om de Bangaalse gemeenschap en verkopers te helpen. Ik geloof dat je slechts een speciaal, uniek idee nodig hebt.... en dan is het makkelijk om je doelen via Teezily te bereiken. Het geeft je een heel ander leven, een hele andere naam, roem en oneindige mogelijkheden. Ik zal al mijn kracht stoppen in het bouwen van een sterke en uitgebreide gemeenschap.

Hoe ben je van plan de Bangaalse gemeenschap te helpen?002

Ten eerste help ik verkopers hun groeistrategieën te verbeteren om zo hun verkopen te doen stijgen. Ik organiseer ook, samen met andere verkopers, een aantal trainings en lessen over Teezily, van A tot Z (over bijvoorbeeld de niche selectie, het ontwerp, de marketing, de promotie, etc.). We proberen ze stap voor stap te leren hoe je succesvol kunt worden via dit platform. Ten slotte organiseer ik een aantal cursussen en netwerking events in ons land, om de Teezily gemeenschap uit te breiden.

What zijn je doelen voor de toekomst?

In een kore periode miljonair worden.

 

Advies aan een beginner?

Begin je niet op je meerdere marketen en promotiestrategieën te richten, met verschillende niches. Focus enkel op datgene waar je goed in bent. Ik geloof dat iedereen over een bepaalde doelgroep kennis beschikt. Probeer je passies te ontwikkelen. Verspil ten slotte nooit je tijd. Tijd is enorm van belang.

En ten slotte:

Ga niet op het geld af

laat het geld op jou af gaan,

door het harde werk heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *