5 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Evenementen, Tips

Tag: Event, Product, Tips

Lang Leve Mama’s! 7 tips voor je Moederdag campagne

Mei is Moederdagmaand. Alhoewel Moederdag op verschillende plekken in de wereld op verschillende dagen gevierd wordt, viert de meerderheid het in mei. De tweede zondag van mei is hierbij veruit de meest voorkomende dag om Moederdag te vieren (VS, Australië, New-Zeeland en delen van Europa, Zuid-Amerika & Azië). Frankrijk en Zweden vieren Moederdag op de laatste zondag van mei, dat is dit jaar de 28e. Moederdag is een van de meest commerciële feestdagen ter wereld, en daarom hebben we 7 sales tip voor je op een rijtje gezet, zodat je er het maximale uit kunt halen!

1. Target verschillende soorten moeders

Vroeger kochten mensen alleen cadeaus voor hun eigen moeder, maar tegenwoordig kopen mensen cadeaus voor alle vrouwen die moeder zijn en die ze bewonderen: moeders, stiefmoeders, echtgenotes, dochters, zussen, oma's en vriendinnen. Sommige moeders kopen zelfs cadeaus voor zichzelf. Zorg dat je hiervan gebruikt maakt en dat je deze brede doelgroep in je voordeel gebruikt.

 

2. Probeer combi-designs

Sommige moeders vinden het leuk om bij-elkaar-passende outfits te dragen met hun kinderen. Je zou bijvoorbeeld een design kunnen maken dat bij elkaar past, zoals "Mom bear" op een dames T-shirt en "Small bear" op een rompertje of een kinder T-shirt. Je zal gegarandeerd harten laten smelten met matching outfits voor moeder en kind!

 

3. Zorg voor een strategische timing van je campagnes en advertenties

Omdat Moederdag zo sterk gecommercialiseerd is beginnen mensen al van te voren met cadeaus kopen. Mensen beginnen bijvoorbeeld eerder met cadeaus plannen dan bij Valentijnsdag. Daarom is het belangrijk dat je nu al begint met het creëren en lanceren van campagnes en advertenties. Maar, er is natuurlijk altijd die groep mensen die wacht tot het laatste moment, dus is ook niet verkeerd om vlak voor Moederdag nog eens een advertentie te lanceren.

 

4. Maak gebruik van ons nieuwste product: Kettingen!

Teezily heeft recentelijk een aantal nieuwe producten gelanceerd, waaronder kettingen. Dat komt goed uit, want wat is nu een beter Moederdagcadeau dan een gepersonaliseerde, verzilverde of vergulde ketting?

 

m4

De kettingen zijn beschikbaar ben ronde en vierkante hangers.

5. Maak een speciale Moederdag cadeauwinkel

Mensen vinden het vaak moeilijk om een cadeau te kiezen voor gelegenheden als deze. Daarom zoeken ze vaak naar cadeautips op het internet. Klanten zullen dus blij zijn als ze een winkel vinden met producten die speciaal geselecteerd zijn voor Moederdag.

 

6. Maak gebruik van het Teezily Affiliate Programma

Er zijn natuurlijk al enorm veel designs te vinden die over moeders gaan op de Teezily Marktplaats. Met ons gloednieuwe Affiliate Programma kan je ontwerpen van de marktplaats adverteren en een commissie van 70% verdienen als een klant een product koopt van de marktplaats, binnen 30 dagen nadat ze voor het eerts op de marktplaats terecht zijn gekomen via jouw affiliate link.

 

7. Teezily Tools om je op weg te helpen

Als laatste willen we je wijzen op de voordelen die Teezily te bieden heeft. Om je te helpen een bredere doelgroep te bereiken bieden wij een gratis vertaalservice op werkdagen. Daarnaast hebben we ook de"Personaliseer je campagne tool", die het mogelijk maakt je klanten een eigen naam/woord in te vullen op het design.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *