10 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Nieuws

Tag: Campaign, Tips

Laat ons jou helpen met re-targeting!

De laatste maanden hebben we hard gewerkt om innovatieve manieren te ontwikkelen om jullie verkopen te verhogen.

Wij werken dagelijks aan nieuwe en innovatieve features om jouw business prestaties te verbeteren. Een van de meest krachtige tools die wij gebruiken is re-targeting. Soms zien we hoge aantallen mensen die jouw campagne pagina bezoeken maar geen aankoop doen. Dat is wanneer wij jou te hulp schieten!

Wij zorgen ervoor dat jouw klanten jouw campagnes niet vergeten, doordat wij doorgaan met het adverteren van de campagnes die ze hebben bezocht, terwijl zij doorgaan met surfen op andere websites of Facebook pagina’s.

In andere woorden, onze retargeting tool motiveert de mensen, die jouw campagne hebben bezocht maar niets hebben aangeschaft tijdens hun eerste bezoek, om nogmaals naar jouw pagina terug te keren en de producten nu wel te kopen.

Door wekenlang testen te hebben gevolgd die gedaan zijn door onze Europese technologie experts, kunnen we de volgende resultaten presenteren:

-          Nu hebben we de capaciteit om jouw toekomste klant te retargeten, smartphone gebruikers en zelfs diegene die tijdens de lunchpauze jouw campagnes bekijkt.

-          We optimaliseren onze retargeting inspanningen door specifiek te richten op toekomstige klanten die al gewend zijn aan platformen omtrent het online shoppen.

Hoe kan het beter? Het vraagt geen uitgaven of stress vanuit jouw kant! Wij zijn heel blij met deze ontwikkelingen en wij hopen jij ook.

Vergeet niet dat je altijd contact met ons op kan nemen via [email protected] of via onze Facebook pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *