7 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Nieuws

Tag: Campaign, Tips

Griezelige tips voor je Halloween campagne

 

In twee maanden tijd zullen mensen zich op de meest griezeligste en engste tijd van het jaar voorbereiden: Halloween! Dit vormt de perfecte kans om je verkopen te boosten! Met een sterkte en creative campagne zal immes een bredere groep bereiken. Creativiteit is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Hierdoor heeft Teezily 6  truukjes om jullie uit de brand te helpen!

  1. Communiceer Halloween met je publiek!


Halloween een paar weken in van te voren communiceren is het begin van een succesvolle campagne. Door alleen al foto’s op verschillende sociale media (zoals Facebook, Instagram of zelf Pinterest), te plaatsen,  zal je doelgoep aan het evenement worden herinnerd. Op Facebook, zou je de aandacht kunnen trekken door bijvoorbeeld te posten: ‘ Halloween is om de hoek! Blijf op de hoogte voor griezelige ontwerpen……BOO !’ Op Instagram, zou je bijvoorbeeld een griezellige foto kunnen plaatsen en als omschrijving toevoegen: Halloween is onderweg, wees er klaar voor om bang te worden! Alles is mogelijk, zo lang je je klanten bewust maakt!

2. Bied seizoenskortingen aan

Seizoenskortingen aanbieden is enorm belangrijk, vooral tijdens Halloween. Eenmaal dat je je klanten bewust hebt gemaakt van Halloween, kun je ze gierig maken door korting te bieden. Plaats foto’s van het ontworpen T-shirt met een creatieve tekst: ‘Wees niet bang! Krijg nu 20% korting op dit shirt door op de volgende link te klikken.’ Bedenk dus creatieve onderschriften.

3.Betrek je klanten

Je kunt je campagne nog meer boosten zodra je je klanten bij je verkoop betrekt. Door bijvoorbeeld een fotowedstrijd te organiseren, en de winnaar een gratis T-shirt te geven, zullen je klanten met plezier meedoen. De beste manier om ze te betrekken, echter, is om ze het bericht te laten delen, en ze een korting te geven als ze dit doen. Zo delen ze het woord voor jou.

 

HALLOWEEN 2017_DESIGN IDEAS

4.Combineer speciale niches

Vind niches die gecombineerd kunnen worden met Halloween voor geweldige ideeën! Er zijn eindeloze ontwerp mogelijkheden! Denk aan de klassieke films, zoals; Scream, A Nightmare on Elm Street, Scary movie (leuk voor comische ontwerpen), Texas Chainsaw Massacre en Ghostbusters. Bekende Halloween figuren kunnen ook een inspiratiebron zijn. Dacula, Frankenstein, de bekende pompoen, vleermuizen, heksen, spoken en veel meer. Combineer deze dus met een leuke citaat, en voila, je hebt een ontwerp! Nog steeds inspiratieloos? Bekijk ons Teezily Tips bord op onze Pinterest pagina, om wat leuke ideetjes te krijgen. Klik op de volgende link:  https://fr.pinterest.com/pin/376121006361431185/

HALLOWEEN BLOG IMAGE5. Kies de juiste deadline

Je klanten zullen natuurlijk hun griezelig en gepersonaliseerd design wilen ontvagen voor Halloween. Het is daarom belangrijk om voor jezelf een deadline te kiezen. Het zou dus gepast kunnen zijn om je campagne half oktober stop te zetten.                                    ‘We zijn al heel wat griezelige ontwerpen tegen gekomen. Wees er snel bij, ontwerp je... nachtmerries! :)

 

6. Populairste kostuums

In de editie van vorig jaar, werd een lijlt met de populairste kostums gegeven. Dit jaar zijn de populairste kostuums:

  1. Harley Quinn ( van Marvel’s Suicide Squad).

  2. De Joker

  3. Piraten

  4. Heksen


... En ten slotte, goedgekeurd door Obama :

De pausmobiel

 

pope 3POPEMOBILE2.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *