7 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Resources, Successen, Titel

Tag: Campaign, Tips, Upgrade

Gebeurd in 2016: Teezily lanceert haar marktplaats! Vind alle gerelateerde informatie hier

Beste Zilers,

Wij zullen niet ontkennen dat deze aankondiging ons erg emotioneel maakt. In een periode van 3 jaar hebben wij enorm veel e-mails ontvangen van onze klanten met daarin de vragen of wij een online catalogus hebben voor de verschillende campagnes, waar zij bepaalde niche designs kunnen vinden die zij zagen op Facebook en of wij een zoeksysteem hebben dat werkt met sleutelwoorden.

Ja, ons team van developers heeft vele slapeloze nachten moeten ondergaan, enorm veel koffie moeten drinken en oneindig veel codes moeten zien, maar nu is het zo ver! Met trots kondigen wij aan dat onze marktplaats is gelanceerd! Jullie begrijpen natuurlijk dat deze update revolutionair is en jullie business zeker zal veranderen, jullie omzet zal verhogen, helpt met het opbouwen van jullie merk en het zal de klantervaring en tevredenheid enorm verhogen. Het bereik van een marktplaats vermindert ook de kosten van het vinden van nieuwe klanten en promotiemateriaal.

Wat zijn de belangrijkste features van Teezily's Marktplaats? Dit zijn er een paar:

* Dit is het enige online platform waar bezoekers (ingelogd of anoniem) vele campagnes kunnen vinden en door onze online catalogus heen kunnen bladeren. Hierdoor kunnen jullie gemakkelijk meer klanten aantrekken. Klanten stuiten uiteindelijk op jullie campagnes zonder dat jij daar wat voor hoeft te doen!
*Door het integreren van een zoekbalk, staat Teezily.com het toe dat duizenden potentiële kopers jouw campagnes kunnen vinden en gemakkelijk kunnen bestellen.
* Het belangrijkste doel is uiteraard om jouw  conversiepercentage te verhogen door het vergroten van jouw brand awareness. Volgens een uitvoerende macht bij Amazon stijgen de verkopen met 50% na het aansluiten bij Amazon’s marktplaats. Onze marktplaats is altijd beschikbaar, maar een verkoper kan deze functie uitschakelen tijdens het creëren van een campagne, wat per campagne gedaan kan worden.

Wat betreft onze gloednieuwe text-search, het scant de URL van een campagne, titel, en beschrijving op basis van de trefwoorden die de kopers gebruiken. En het maakt niet alleen gebruik van trefwoorden, het maakt ook nog eens gebruik van enkele boosters voor betere zoekresultaten:
* Des te hoger de verkopen, des te hoger de rang* open campagnes staan hoger in rank dan gesloten campagnes.
* Als een klant één van jouw campagnes verlaat, en daarna een nieuwe categorie bezoekt, waar jouw andere campagnes ook beschikbaar zijn, dan zullen jouw campagnes hoger eindigen in deze categorie.
* De uiteindelijke rangorde is een combinatie van deze criteria (trefwoorden + rangorde)

Over de categorieën:

* De website geeft een drop-down menu weer met daarin de verschillende categorieën

* Categorieën zijn voorgedefinieerd en georganiseerd als een 2-level tree structure

* Een campagne (die actief is op onze Marktplaats) kan toebehoren aan drie subcategorieën en wordt weergegeven in de gerelateerde root categorie voor meer exposure.

* Een campagne (die actief is op onze Marktplaats), zonder een toegevoegde expliciete categorie, wordt weergegeven in "Other" root categorie.

* Categorieën worden beheerd in het Engels maar weergegeven in gelokaliseerde talen op onze website!

Meer informatie & features komen er zeker aan voor al onze kopers en verkopers! Wij raden jullie aan om onze marktplaats te verkennen en wij kijken er uiteraard naar uit om jullie feedback te mogen ontvangen:  [email protected]. Onze managers zijn er om jullie te helpen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *