8 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Evenementen, Successen

Tag: Contest, Team

Een geweldige week Teezily Work&Fun in Kuala Lumpur

Hallo Zilers,

Herinner je nog onze Work&Fun wedstrijd terug in Juni? Ja! Binnen een maand hebben onze Super Zilers de top 30 bereikt met als prijs een luxueuze vakantie voor twee. Het harde werken beloont zichzelf. Aan het begin van van september werden de eerste  #TZWorkandFun reizen georganiseerd en met groot succes!

Wij hadden de eer om onze Zilers (en hun partners) uit Azië te verwelkomen in het prachtige Maleisië. Deze groep van ongeveer 20 tot 25 man kreeg de kans om daar het rijke stadsleven, prachtige landschap en rijke cultuur te bezichtigen. Onze reis bestond uit verschillende uiteenlopende activiteiten zoals cultuur bezichtigen, wandelen, excursies, pretparken en uiteraard de gelegenheid om de maleisische keuken uit te proberen.

TT L1040035

We beginnen met Kuala Lumpur, wij kregen een rondleiding langs de mooiste plekken. In Maleisië wonen veel culturen naast elkaar zoals moslims, Chinezen, Indiërs en andere etniciteiten. Dat is ook te zien aan Kuala Lumpur, het heeft een prachtige klassieke maar ook moderne architectuur zoals de Nationale Moskee – islamitische heilige plek met graven van maleisische grootheden, het Koninklijk Paleis– het oude paleis van de koning van Maleisië, Merdeka Independence Square – met een overweldigende geschiedenis en veel invloed van het Britse koloniale tijdperk en Chinatown – wat vol zat met lantaarns en rode decoraties ter viering van het mid-autumn festival.

Collage 1

Het meest indrukwekkende kenmerk van Kuala Lumpur is uiteraard de Petronas Twin Towers – de hoogste Twin Towers van de wereld. Met de geweldige locatie van ons hotel, hadden wij hier een geweldig uitzicht op, maar de gebouwen waren nog indrukwekkender vanaf de grond. Verder hadden wij de kans om op de brug te lopen die de twee gebouwen met elkaar verbindt en daarna gingen we zelfs de hoogste verdieping op. Alles zag er adembenemend uit, wat een prachtig uitzicht hadden wij.

Wij hebben niet alleen het stadsleven verkend, wij zijn ook gaan wandelen in de bergen omringd door een kleurrijk tropisch regenwoud. Wij zijn naar de top van Bukit Tabur geklommen en dat was wel echt zwaar, vooral voor ons aangezien wij voornamelijk achter de computer zitten. Maar toen wij onze fysieke kracht moesten laten zien, waren we er ook echt klaar voor. Geeft nooit op! Ja, dezelfde mentaliteit als in onze industrie. Het overweldigende uitzicht over Kuala Lumpur aan de ene kant en de Klang Gates aan de andere kant was zeker een uitstekende beloning na 3 uur te hebben geklommen in de bergen.

Wij bleven in hetzelfde gebied in de middag en deden iets dat zeker niet minder spannend was: ATV rijden. Het was een excursie waarin wij zelf mochten rijden over de paden van de Kemensah tropisch regenwoud. Wederom een nieuwe ervaring voor ons waarin wij de Maleisische natuur goed konden verkennen, ook hebben we flink kunnen racen.

14257759_1092831817470878_7824709437164824968_o

Met een grote glimlach en veel zweet op zijn voorhoofd zei Phuc Thai: “Dit is waarschijnlijk het meest gevaarlijke dat ik ooit in mijn leven heb gedaan. Ik kan niet geloven dat ik dwars door de steile bergen ben geklommen en de top heb bereikt. En het rijden op de ATV was als een geweldige real life race game. Na deze reis, zal ik zeker meer gaan sporten en op mijn gezondheid letten.”

Het plezier hield daar niet op. De volgende dag gingen we naar Sunway Lagoon Park, enkele hectaren groot. Sunway Lagoon biedt veel attracties zoals een water park, pretpark, dierentuin en vele shows. Na een volle dag daar gespendeerd te hebben, hadden we graag meer tijd gehad. Het was te groot om echt alles te kunnen bezichtigen.

In de avond waren we terug in het hotel, wij bleven uiteraard niet stil zitten maar gingen terug naar de Petronas Twin Towers voor een fontein spektakel. Het was een spectaculaire combinatie van muziek, licht en water dans wat erg relaxed was na zo een d20160907_203846rukke maar leuke dag.

We moeten natuurlijk niet het geweldige voedsel vergeten, wij hebben enorm lekker gegeten daar. Gerechten uit verschillende culturen als: Maleisisch, Indonesisch, Chinees en de westerse keuken. Het meest opmerkelijke diner was toch wel die in Saloma Bistro. Zij hadden een traditionele dansshow waar wij uiteraard aan mee hebben gedaan. Over het algemeen gaf het ons een goed beeld van het toerisme in het land.

Om ons geweldige avontuur goed af te kunnen sluiten, besloten we om te gaan feesten in Trek – het nieuwe centrum van entertainment in Kuala Lumpur – “Proost! Cheers! Santé! Saluté! Hai ba zo!”, “Op Teezily!” Iedereen vierde de onvergetelijke momenten die wij samen hadden beleefd, wat hebben wij genoten!

“Ik wil het Teezily Team erg graag bedanken – zei Rauneck uit India – “voor het bieden van de kans om andere grote verkopers te ontmoeten. De Vietnamese vrienden hebben mij verschillende perspectieven van onze industrie laten zien. Ik heb veel van ze geleerd.”

Quynh N. uit Vietnam voegde toe: “Nu heb ik geleerd dat ik meer balans in mijn leven moet vinden. Ik moet gepassioneerd blijven voor het online geld verdienen, maar tegelijkertijd socializen en ervaringen verrijken. Leven in een goede omgeving van Super Zilers is een van de beste manieren om jouw business te vergroten.”

Collage 2

Het was ongelooflijk dat een week Kuala Lumpur zo snel voorbij ging. Maar het werd tijd om weer te gaan werken. Onze Super Zilers  hadden tijd nodig om zichzelf weer op te laden en hun nieuwe instelling te omarmen. Wij zeiden elkaar gedag en verlieten elkaar met geweldige herinneringen van ons prachtige avontuur. Tot de volgende keer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *