7 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Nieuws

Tag:

De 9 Hotste Zomertrends van 2017

De zomer van 2017 is om de hoek en wij kunnen niet wachten om te zonnebaden aan het strand met een drankje, een frisse duik in het zwembad te nemen op op vakantie gaan! Maar de zomer is ook de perfecte tijd op je garderobe eens te updaten met de laatste trends! Dat betekent voor jou dat het tijd is om je campagnes zomerklaar te maken. Lees dit artikel over de  9 leukste trends voor het aankomende zomerseizoen en vind inspiratie.


Summer 2017 is finally around the corner and we can’t wait to soak up the sun, drink some lemonade by the beach, take a dip in the pool or go on our summer vacation! But summer is also the perfect time to freshen up the closet with the hottest trends! That means for you, it’s time to get your campaigns ready for summertime. Read this article about the 9 biggest trends for the upcoming summer and find your inspiration.


1. Hoe feller, hoe trendiër


Felle kleuren zijn dé zomertrend van 2017: Of het nu geel, roze, rood, groen of blauw is... Alles mag zo lang het maar fel is. Dus fris je campagnes op, wees dapper en laat kleur zien.



The brighter, the trendier

 

2. Laat het shirt spreken

Deze zomer gaat helemaal om slogans. Maak een cool of controverseel statement met je ontwerp en laat je T-shirt spreken!

Let the shirt speak

 

3. Laat de jaren '70 & '80 terugkomen

Ja, de jaren '70 en '80 maken een comeback! Deze zomer wordt kleurrijk, met retro prints en bloemen, net als in de jaren '70 & '80. Duik in het verleden, zet je favoriete mueziek op en raak geïnspireerd.

70s and 80s

 

4. Flower power

Ze zijn flirty, ze zijn kleurrijk en ze zijn leuk om te dragen! Bloemen zijn dit seizoen een trend, en ze komen in verschillende soorten en maten dus je hebt meer dan genoeg mogelijkheden om ze in je designs te verwerken. Het past ook best goed bij de jaren '70 en '80.

FLOWER POWER

 

5. Een grafische zomer

Mode gaat grafisch dit seizoen! Denk: Dynamische, geometrische prints en strepen voor je ontwerpen en voeg kleur toe om 2 trends in 1 te combineren. Wordt het nog beter dan dit?

Graphics

 

6. Breng de zomer naar het shirt

Als we denken aan zomer, denken we aan palmbomen, stranden, fruit en ijsjes in combinatie met zomerse lettertypen. Laat je verbeelding botvieren en verwerk het in je designs.

Summer designs

 

7.Plezier en frisse zomerse lettertypen

Over lettertypen gesproken, we geven je graag de beste zomer-lettertypen die we konden vinden. Elk lettertype mag natuurlijk, maar check hieronder onze favorieten:

SUMMER FONTS

 

8. Zomerse vakantiebestemmingen 

De zomer is de beste tijd om op vakantie te gaan. En dit jaar is de populairste bestemming Portugal met haar historische steden en het prachtige Algarve. Maar ook bestemmingen als Spanje, Italië, Griekenland en Egypte scoren hoog op de lijst van favoriete zomervakantiebestemmingen in Europa. Als we naar de hele wereld kijken zijn de populairste bestemmingen de Carribbean, Mexico, Sri Lanka en Japan. Houd vakantiebestemmingen in gedacht bij het ontwerpen van campagnes, dit is het beste seizoen om reizigers te targeten. Avontuurlijke reizen zijn ook up and coming en ze zijn een geweldige niche voor campagnes!

SUMMER VACATIONS

 

9. Opkomende evenementen voor de zomer van 2017

Laten we de grootste events van deze zomer niet vergeten: De zomer is de tijd van festivals die duizenden mensen trekken. De grootste is Tomorrowland dat elk jaar 2 weekenden is. Denk ook aan lokale festivals in verschillende landen. Muziek is waar het allemaal om draait en met het juiste design heb jij de perfecte niche gevonden. Voor alle sportfans is er de voetbal Confederations Cup in juni, Wimbledon voor tennis in juli en het wereldkampioenschap atletiek in augustus. Ook deze evenementen kunnen een geweldige zomerniche zijn.

 

UPCOMING EVENTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *