5 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Hulpmiddelen, Nieuws

Tag: Story, Tips, Upgrade

Creëer je eigen Winkel met Teezily! Onze tips voor de beste domeinnaam

We hebben geweldig nieuws voor jouw feestdagenverkoop: Teezily heeft zojuist een 100% white label-functie gelanceerd! Hiermee kun je jouw campagnes promoten met je eigen winkeldomeinnaam, zonder dat het merk Teezily hierbij genoemd wordt.
Dit betekent dat je in staat zult zijn om:

 

  1. Je winkel te personaliseren met je eigen logo en banner, rechtstreeks vanaf je Teezily-dashboard

  2. Je winkel te ordenen op categorie van de collectie, gebaseerd op niches of ontwerp

  3. Je klanten uit te nodigen om hun bestelling rechtstreeks op jouw pagina in de gaten te houden!


Als je je afvraagt hoe je deze functie moet instellen, kunnen we je alvast vertellen dat het supersnel en supergemakkelijk is. Je hoeft alleen maar naar je Teezily-dashboard te gaan en je 100% white label-functie te activeren met een paar klikken. Bekijk onze video-tutorial:

MINIATURE_TZ ANIM INTRO VIDEO-WHITE LABEL DNS STORE

 

Geweldig, toch? Inderdaad, een succesvolle winkel begint met een briljante, pakkende naam. Dus hoe kies je de juiste domeinnaam? Lees onze volgende tips vooral even door:


Beslis welke boodschap je wenst te communiceren


De eerste stap naar een goede bedrijfsnaam is om te beslissen wat jouw online winkelnaam moet gaan uitstralen naar potentiële klanten. De naam moet relevant zijn voor wat je verkoopt en, uiteraard, gekoppeld zijn aan de PoD-industrie. Als je eenmaal een globaal idee hebt, probeer dan je boodschap in één korte zin te omschrijven: maximaal twee of drie woorden. Vermijd tekens als streepjes, cijfers of symbolen waardoor het er onnatuurlijk uitziet en niet gemakkelijk te onthouden is.

 

Hou het simpel!


In de meeste gevallen richt je je op verschillende landen, talen en culturen. Daarom is het logisch om een winkelnaam te kiezen die klanten van over de hele wereld gemakkelijk kunnen uitspreken en begrijpen. De titel moet vanzelfsprekend zijn voor jouw niche.

 

Maar wees uniek


Je kunt ook de namen van de winkels van je concurrenten bekijken. Als een andere verkoper een bekende winkel heeft met de naam "Dog Lovers", zou je het "I heart dogs" kunnen noemen. Het doel is om een naam te hebben die vergelijkbaar is met de concurrentie of beter, en onderzoek naar welke zoekwoorden betrekking hebben op deze niche kan helpen bij het bedenken van de perfecte domeinnaam en het verbeteren van de SEO-tactieken. Welke vragen stellen klanten over je creaties? Welke andere woorden zijn nauw verbonden met wat je wil verkopen? Bekijk ook zeker Google's Zoekwoordplanner in AdWords.

 

Volg trends


We raden je ten sterkste aan één van de vele benamingstechnieken te overwegen die de laatste tijd populair zijn geweest. d.w.z. gebruik van persoonlijke of familienamen, citeren uit een beroemde serie (zoals Narcos, Stranger Things of Game of Thrones: "Mothers of Cats Store"), redelijke spelfouten (zoals "Flickr), populaire hashtags, ...

 

Test je naam


Dit advies geldt altijd: net als bij niches, doelgroepen, campagnes, ontwerpen en FB-advertenties ... we raden je aan een aantal tests met verschillende domeinnamen uit te voeren. Toon de lijst aan een groep die representatief is voor jouw doelgroep. Deze groep kan bestaan uit de volgers van je pagina en je moet mogelijkerwijs gebruik maken van een online enquête.


Samenvatting:


Een domeinnaam is een belangrijk onderdeel van merkidentiteit, dus een ondernemer moet dit naamgevingsproces zeker niet te licht opvatten - zoals blind een lootje trekken. Houd in gedachten dat een goede winkelnaam jouw bedrijf een onvoorstelbare boost kan geven, en zelfs viral kan gaan. Dit is erg belangrijk, omdat social media een belangrijke rol gaan spelen in de groeimogelijkheden wanneer jouw bedrijf begint te lopen.

 

Bronnen:

Forbes
Huffington Post

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *